Θέμα δημοσίευσης: Φορεματα για νονες-μαμαδες-κουμπαρες/Ανοιξη 2010
Δημοσιεύτηκε: Σάβ Φεβ 27, 2010 5:42 pm
Fairy
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 11, 2009 12:34 am Δημοσιεύσεις: 3986 Τοποθεσία: Αθήνα
θελετε να ανοιξουμε το θεματακι αυτο, να εχουμε καπου ολες τις τασεις μαζεμενες για βαφτισεις ανοιξη-καλοκαιρι 2010?? Ενα ωραιοτατο στυλ που ειδα και ειναι για πρωινη βαφτιση ειναι της Raxevsky ... casual chic το φορεμα με το μαντο .... 8152 φορεμα 8501 μαντο και με peeptoe θα ειναι, ο,τι πρεπει ε?
Τελευταία επεξεργασία από aristavr και Τρί Μαρ 09, 2010 2:04 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Ωραίο θεμάτακι άνοιξες aristavr!!Αν βρω καμιά σελίδα θα βάλω και εγώ γιατί με ενδιαφέρει!Γίνομαι κουμπάρα τον Ιούνιο και γενικά έχω να έχω σε πολλά γαμοβαφτίσια!!
Θέμα δημοσίευσης: Re: Φορεματα για νονες-μαμαδες / Ανοιξη - Καλοκαιρι 2010
Δημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 09, 2010 2:02 am
Fairy
να κανουμε μια λιστα: raxevsky (εχει ηδη βγαλει τη νεα κολεξιον) anna riska (δεν εχω ιδεα) opera (θελω πολυ να παω να δω, αξιζει απ ο,τι διαβασα, ξερει καμια κοπελα το στυλ των ρουχων? θελω να πω, ειναι φορεματα για μοντελα? ή ειναι κατι προσαρμοσιμο και ιδανικο για την μεση κοπελα? αν ξερει καποια κοπελα, ας μας πει ... η dimaki νομιζω ξερει...) cinema (επισης δεν εχω ιδεα)
Εγώ να προσθέσω Lusille (φέρνει πού και πού πολύ μοντέρνα κομμάτια), BCBG (ακριβούτσικα αλλά πολύ καλή ποιότητα), Karen Millen (στις εκπτώσεις μπορεί να φτάσουν και το 70% πιο κάτω)
Θα συμφωνήσω με BCBG έχω πάρει 2-3 φορέματα και είναι απίστευτα, Lussile και Charly!
Εγω θα συμφωνησω με το charly σχεδον ολα τα καλα μου φορεματα απο κει τα εχω παρει,και του αρραβωνα μου.Τα cinema επισης ειναι πολυ ωραια,αλλα πολυ τσουχτερα.
Aristavr από το Opera πήρα στις εκπτώσεις το φόρεμα για τον γάμο της αδερφής μου. Έχει μεγάλη ποικιλία για όλα τα γούστα αλλά ειναι λίγο τσιμπημένα σε τιμές.Όσον αφορά στα νούμερα έχει μεγάλη γκάμα μην ανησυχείς.
Θέμα δημοσίευσης: Re: Φορεματα για νονες-μαμαδες-κουμπαρες/Ανοιξη 2010
Δημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 09, 2010 11:54 am
Fairy
Sebrev έγραψε:
Aristavr από το Opera πήρα στις εκπτώσεις το φόρεμα για τον γάμο της αδερφής μου. Έχει μεγάλη ποικιλία για όλα τα γούστα αλλά ειναι λίγο τσιμπημένα σε τιμές.Όσον αφορά στα νούμερα έχει μεγάλη γκάμα μην ανησυχείς.
να παω να δω απο τωρα τι παιζει σε σχεδια κλπ ... εχεις στοιχεια απο το μαγαζι? που ειναι κλπ....? μπορεις να μου στειλεις με pm? εγω δεν ειχα ιδεα για το μαγαζι αυτο .... απο δω το ακουσα ...
Τα CINEMA τα είχα δει κι εγώ για τον αρραβώνα. Φοβερά φορέματα, φοβερή εφαρμογή, κάνουν τέλειο μπούστο, αλλά το φτηνότερο έκανε 600 ευρώ. Οπότε έτσι όπως τα είδα, έτσι και τα ξέχασ. Τα CHARLY σε τι τιμές παίζουν? Ξέρουμε?
Efie εγω CHARLY φορεσα και στο κρεβατι του γαμου μου και στον γαμο του αδελφου μου. για αμπιγιε νομιζω οτι εχει καλες τιμες. αν πας ομως στις εκπτωσεις εχει φορεματα που ξεκινουν απο 80 ευρω και πιστεψε με πολυ ωραια κομματια.
Τα CINEMA τα είχα δει κι εγώ για τον αρραβώνα. Φοβερά φορέματα, φοβερή εφαρμογή, κάνουν τέλειο μπούστο, αλλά το φτηνότερο έκανε 600 ευρώ. Οπότε έτσι όπως τα είδα, έτσι και τα ξέχασ. Τα CHARLY σε τι τιμές παίζουν? Ξέρουμε?
Το πιο ακριβο που εχει ,εχει περιπου 400.Με 150-200 μπορεις να βρεις ενα τελειο φορεμα.Α και εχει προσφορες παντα που ξεκινανε απο 50 η 80 ευρω.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Παρακαλούμε πολύ να μην διαφημίζετε υπηρεσίες και προϊόντα στα post του Forum.
Όποιο post εμπεριέχει διαφήμιση θα διαγράφεται αμέσως.
Εάν θέλετε να διαφημιστείτε στο teleiosgamos.gr παρακαλούμε επικοινωνήστε στο :
sales@qwerty.gr
ή τηλεφωνήστε στο 2106180171
Έδρα εταιρείας: Επταλόφου 1, Μαρούσι 151 24