Θέμα δημοσίευσης: Νυφικα χτενισματα για πολυ μακρια μαλλια???
Δημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 02, 2011 4:42 pm
Girl
Κοριτσια εχω πολυ μακρια ξανθα μαλλια και θα ηθελα καποιες ιδεες για να τα αναδειξω με το νυφικο χτενισμα. Δεν θα ηθελα απλα να τα μαζεψω σε καποιον κοτσο , αλλα να τα αναδειξω οσο γινεται καλυτερα!! Any ideas??????
καλημέρα!και εγώ στην ίδια φάση βρίσκομαι...! πρέπει να κοιτάξεις σε πρώτη φάση το στυλ του προσώπου σου, του νυφικού σου, αν θα φοράς πέπλο, αν αν αν....πολλά τα αν, η συμβουλή μου είναι αυτή που λέω και στον εαυτό μου. μην κολλήσεις με κάποια συγκεκριμένη φωτογραφία γιατί σίγουρα δεν πρόκειται να βγει σε εσένα το χτένισμα που βλέπεις στο 100%. οπότε ξεκίνα με ένα ραντεβού σε κομμωτήριο για να δοκιμάσεις διαφορετικά στυλ. αλλιώς τα βλέπουμε στις στημένες φωτογραφίες και αλλιώς βγαίνουν στην πραγματικότητα!
ειμαι περσινη νυφη της Ανοιξης με μακρια ξανθα μαλλια κ εγω τα εκανα αναλαφρα σπαστα κ εβαλα φυσικα λουλουδια (φρεζιες) αν θες δες φωτο στο αλμπουμ του γαμου μου στο ΒΒ
To πρώτο δεν μου πολυαρέσει..το δεύτερο και το τρίτο όλα τα λεφτά..απλά στο τρίτο μας δείχνει μόνο το πίσω..δεν ξέρουμε πως είναι τα μαλλιά μπροστά..είναι καταπληκτική η μπούκλα...
Θέμα δημοσίευσης: Re: Νυφικα χτενισματα για πολυ μακρια μαλλια???
Δημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 09, 2011 8:16 am
Girl
Freesia Fairy οπως τα εκανες εσυ θα τα ηθελα τα μαλλια μου, αλλα με προβληματιζει το γεγονος οτι η τριχα μου ειναι πολυ λεπτη και συνηθως δεν κρατανε τα χτενισματα...Και μενα ειναι μακρια ως τη μεση και σκεφτομαι να τα κοψω ελαχιστα στο 1,5 χρονο που μεσολαβει ως το γαμο..ο αντρας μου θελει να μοιαζω με νεραιδα!!
σε καταλαβαινω γιατι εχω κ εγω κολλημα με τα μακρια μαλλια μου για το γαμο τα εκοψα περιπου 10 ποντους ωστες να κραταει καλυτερα το χτενισμα κ να μην χρειαστω ρολευ! τωρα πια ειναι παλι σχεδον μεχρι τη μεση αν ειναι ισια τα μαλλακια σου ισως θα σου ταιριαζει κ ενα ισιο χτενισμα με πλεξουδες στο πλαϊ. αυτο ειναι πραγματικα νεραϊδενιο! δες εδω http://www.google.gr/images?um=1&hl=el& ... =&aql=&oq=
Θέμα δημοσίευσης: Re: Νυφικα χτενισματα για πολυ μακρια μαλλια???
Δημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 09, 2011 9:32 pm
Girl
Freesia ειναι πολυ ισια και λεπτα τα μαλλακια μου...η αληθεια ειναι οτι δεν το ειχα σκεφτει για πλεξουδες! Θα ταιριαζουν αραγε με το νυφικο σε στυλ γοργονα που θελω???
Freesia ειναι πολυ ισια και λεπτα τα μαλλακια μου...η αληθεια ειναι οτι δεν το ειχα σκεφτει για πλεξουδες! Θα ταιριαζουν αραγε με το νυφικο σε στυλ γοργονα που θελω???
Αν είναι πολύ λεπτά τα μαλλιά σου να προσέξεις να κάνεις κάτι που θα σου κρατήσει κιόλας.
Γεια σου Valia26!!!Χαιρομαι που εχουμε τις ιδιες προτιμησεις! Πως σκεφτεσαι να τα κανεις τα μαλλακια σου?[/quote]
καλησπερα annatsili εγω κατι εχω υποψειν για χτενισμα απλα δεν μπορεσα να το φορτωσω θα δοκιμασω στο b.b. αν θες κανε μου αιτημα φιλιας για να δεις!τα λεμε
Εγγεγραμμένα μέλη: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot]
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Παρακαλούμε πολύ να μην διαφημίζετε υπηρεσίες και προϊόντα στα post του Forum.
Όποιο post εμπεριέχει διαφήμιση θα διαγράφεται αμέσως.
Εάν θέλετε να διαφημιστείτε στο teleiosgamos.gr παρακαλούμε επικοινωνήστε στο :
sales@qwerty.gr
ή τηλεφωνήστε στο 2106180171
Έδρα εταιρείας: Επταλόφου 1, Μαρούσι 151 24