Εγω εκανα τεχνητα σε μια τεχνιτρια απο τα Δυτικα προαστια και ηταν αψογα οχι μονο στο γαμο αλλα και για αρκετο διαστημα μετα.Επισης ειναι πολυ καλη και στο nail design και χρησιμοποιει μονο προιοντα ΟPI(η κορυφαια εταιρειΑ ΣΤΟ ειδος).Εγω την χρησιμοποιω γενικα για μανικιουρ-πεντικιουρ και πολυ πριν το γαμο εως και σημερα και περαν του οτι κανει φοβερη δουλεια ειναι και προσιτη στις τιμες.Εμενα μου εδειξε δειγματα νυφικω σχεδιων για νυχια και απο εκει επελεξα ενα με πετρες swarovski.Την λενε Ειρηνη.το τηλεφωνο της ειναι ********************.Αν την παρεις πες της οτι εισαι απο τη Χαρουλα...Α και απότι μου εχει πηγαινει σε σπιτια... ΕΛΠΙΖΩ να βοηθησα...
κοριτσια εγω σκεφτομαι να μην κανω γαλλικο. γενικα δεν ειναι το στυλ μου, οποτε γιατι να το κανω εκεινη τη μερα? σκεφτομαι κατι σε απαλο ραζακι. τι λετε?
Εγώ βρήκα ένα φανταστικό μαγαζί για νύχια στο Παγκράτι. Το έχει μια κοπέλα από Βραζιλία και κάνουν τελεία νύχια! Πεντικιούρ έκανα δύο εβδομάδες πριν το γάμο και ήταν τόσο καλό που δεν ξαναεκανα για το γάμο! Αν ενδιαφέρεται καμία ας στείλει πμ!
κοριτσια εγω σκεφτομαι να μην κανω γαλλικο. γενικα δεν ειναι το στυλ μου, οποτε γιατι να το κανω εκεινη τη μερα? σκεφτομαι κατι σε απαλο ραζακι. τι λετε?
Συμφωνω μαζι σου!!!Και εγω σε ροζακι σκεπτομαι αντε να βαλω κ κανενα στρασακι επανω...
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 11, 2009 12:34 am Δημοσιεύσεις: 3993 Τοποθεσία: Αθήνα
Stefanie έγραψε:
Εγώ βρήκα ένα φανταστικό μαγαζί για νύχια στο Παγκράτι. Το έχει μια κοπέλα από Βραζιλία και κάνουν τελεία νύχια! Πεντικιούρ έκανα δύο εβδομάδες πριν το γάμο και ήταν τόσο καλό που δεν ξαναεκανα για το γάμο! Αν ενδιαφέρεται καμία ας στείλει πμ!
steile mou pm .... menw byrona bebaia ... apla ta kserw ola sto pagkrati kai thelw na kserw gia poia les ..... einai toso kali??????? perimenw pm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! filakia
Σου στέλνω πμ. Ναι, είναι τόσο καλή! Το γαλλικό πεντικιούρ που έκανα για το γάμο μου 2 βδομάδες πριν παντρευτώ δεν το έχω ξεβάψει ακόμα, δε μου κάνει καρδιά...
Σου στέλνω πμ. Ναι, είναι τόσο καλή! Το γαλλικό πεντικιούρ που έκανα για το γάμο μου 2 βδομάδες πριν παντρευτώ δεν το έχω ξεβάψει ακόμα, δε μου κάνει καρδιά...
Και εγώ ποτέ δεν έβαφα τα νύχια μου και τα είχα πάντα κοντά.Το βρήκα κάπως πολύ ψεύτικο να σκάσω στο γάμο με νύχι 2ποντο με στρας και τα αρχικά του γαμπρού κλπ κλπ...Δεν μου άρεσε καθόλου η ιδέα και πήγα με ένα απλό ροζ βερνίκι, αισθανόμουν πολύ καλύτερα με αυτό παρά με ψευτικα νύχια κολλημένα!
Εγώ έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένη με ένα καινούριο σχετικά ινστιτούτο αισθητικής που έχει ανοίξει στην Ν.Ιωνία. Κάνουν πολύ καλή δουλειά σε μανικιούρ - πεντικιούρ και έχει αρκετά ανταγωνιστικές τιμές. Έχω πάει ήδη 4 φορές και έχω να πω τα καλύτερα. Επειδή δεν λειτουργεί πάνω από χρόνο κάνουν μεγάλη προσπάθεια να ευχαριστήσουν τις πελάτισσες και μέχρι στιγμής το καταφέρνουν μια χαρά.Εκεί θα πάω 1-2 μέρες πριν το γάμο να φτιάξω τα νύχια (χωρις εννοείται να αναφέρω ότι πρόκειται για γάμο).
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Παρακαλούμε πολύ να μην διαφημίζετε υπηρεσίες και προϊόντα στα post του Forum.
Όποιο post εμπεριέχει διαφήμιση θα διαγράφεται αμέσως.
Εάν θέλετε να διαφημιστείτε στο teleiosgamos.gr παρακαλούμε επικοινωνήστε στο :
sales@qwerty.gr
ή τηλεφωνήστε στο 2106180171
Έδρα εταιρείας: Επταλόφου 1, Μαρούσι 151 24