VALIANIKOS έγραψε:
κοριτσια, πως βρισκουμε σε ποια ενορια ανηκουμε?
έλα ντε!!! μέσα στο μυαλό μου ήσουν! πήρα τηλ σήμερα στην εκκλησία και ο παπάς σημείωσε την ημερομηνία του γάμου τηλεφωνικώς... άλλο πάλι και τούτο και μετά μας είπε και τα χαρτιά. Και φυσικά και το περιβόητο χαρτί αγαμίας. Πώς λοιπόν βρίσκουμε από πού πρέπει να το πάρουμε;;;;;;;
_________________ Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes
Νομιζω οπου ψηφιζεις. Τα εκλογικα κεντρα αναφερονται με τα ονοματα των ενοριων.
οχι κοριτσακια, το που ψηφιζεις δεν εχει καμια σχεση...
Παιδια κοιτάξτε τι γραφουν οι υπευθυνοι του sitε: "...Να σημειώσουμε ότι η ενορία στην οποία ανήκετε είναι αυτή που βρίσκεται στο σπίτι που κατοικείτε τα δυο τουλάχιστον τελευταία χρόνια και μπορείτε να αποδείξετε από κάποιο λογαριασμό στο όνομά σας ή το ενοικιαστήριο του σπιτιού..."
Φιλακια!!
πακέτο....
απριλιος 2008 έως και σήμερα.... Μεταμόρφωση - μόνιμη κατοικία
σεπτέμβριος 2007 έως και απρίλιο 2008... κέντρο - φιλοξενουμενη απο τον αραβωνιαστικό μου
2003 έως και σεπτέμβριο 2007... πεντέλη - έμενα με την οικογένεια μου
μπορεί να με βοηθήσει κάποιος και να μου πει που είναι η ενορία μου????
Κι εγώ Πεντέλη θα ψηφίσω...
Εγώ όταν πήρα τηλέφωνο στην πιό κοντινή μου εκκλησία με ρώτησε ο πάτερ αν έμενα τουλάχιστον 7 συνεχόμενα χρόνια εκεί... Οπότε, μάλλον Πεντέλη ανήκεις! Κάνε ένα τηλεφώνημα και το μυστήριο θα λυθεί...
Κορίτσια επαναφέρω το θέμα διότι απο βδομάδα θα πάω για τα πιστοποιητικά...
Λοιπόν η ενορία εχει να κάνει με τον τοπο κατοικίας???? Αν πάω εκει που νομιζω οτι ανήκω και τελικά ο παπας μου πει οτι δεν ανηκω εκει? Μπορεί να το βρει απο κάπου??????Εχουν δηλαδη οι παπαδες λίστες που φαίνονται ολοι οι ενορίτες??????? Φτάνει η ταυτότητα και ενας λογαριασμός για να αποδείξω οτι μένω κάπου??
Ο δήμος σου λέει ποια είναι η ενορία σου, γιαυτό καλύτερα να κάνεις ένα τηλέφωνο. Δεν ζητάνε λογαριασμό για να δείξεις που μένεις, εκτός και αν είναι κανένας περίεργος παππάς. Ουσιαστικά το πιστοποιείς εσύ με την υπέυθυνη δήλωση που κάνεις και οι μάρτυρες που έχεις.
Εγγεγραμμένα μέλη: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot]
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Παρακαλούμε πολύ να μην διαφημίζετε υπηρεσίες και προϊόντα στα post του Forum.
Όποιο post εμπεριέχει διαφήμιση θα διαγράφεται αμέσως.
Εάν θέλετε να διαφημιστείτε στο teleiosgamos.gr παρακαλούμε επικοινωνήστε στο :
sales@qwerty.gr
ή τηλεφωνήστε στο 2106180171
Έδρα εταιρείας: Επταλόφου 1, Μαρούσι 151 24