ΕΙΔΑ ΣΕ ΑΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ!ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ,ΩΡΕΣ,ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΚΛΠ?????????????ΣΤΟ INTERNET ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ........
Νομίζω οτι η εκθεση αυτη στο περιστερι γίνεται το φθινόπωρο....
κοιταξα και εγω αλλα δεν βρηκα κατι για τις εκθεσεις στο κεντρο περιστεριου..
βρηκα το τηλεφωνο τους αμα θες να ρωτήσεις 2105709000
ξεκινησε εχθες 28 του μηνα στο περιστερι λογικα κραταει μια εβδομαδα για προσκλησεις δε ξερω αλλα τα εισητηρια τα πουλανε στην εισοδο του εκθεσιακου κεντρου περιπου 5 ευρω αν θυμαμαι καλα
φιλενάδες πάω στην έκθεση!!!!!!!!!!Θα σας πω αργότερα εντυπώσεις!!!!!!!!!!!!!!!
Θα περιμένουμε νέα!!!!!
Λίγα,πολύ λίγα έπιπλα εσωτερικού χώρου, πάαααααααααααρα πολλά έπιπλα κήπου,καλές ευκαιρίες σε λευκά είδη και γενικά μέτρια πράγματα!Σε 45' λεπτά την είχα τελειώσει!!!!!!!!!!Όποια πιστή....έχω και μία πρόσκληση για 2 άτομα!!!!!!!!!!!!
τις εχω γυρισει ολες τις εκθεσεις απο περυσι δε βρηκα τιποτα.ετσι οπως λες λιγα πραγματα.σου προτεινς να πας στα 120 ενωμενα εργοστασια να ριξεισ μια ματια εχει αρκετα.επισης στην αλιμου.και γενικοτερα θελει ψαξιμο εγω εψαξα αρκετα και τα εκλεισα πριν ενα μηνα κι απο εκει ειμαι ευχαριστημενη
φιλενάδες πάω στην έκθεση!!!!!!!!!!Θα σας πω αργότερα εντυπώσεις!!!!!!!!!!!!!!!
Θα περιμένουμε νέα!!!!!
Λίγα,πολύ λίγα έπιπλα εσωτερικού χώρου, πάαααααααααααρα πολλά έπιπλα κήπου,καλές ευκαιρίες σε λευκά είδη και γενικά μέτρια πράγματα!Σε 45' λεπτά την είχα τελειώσει!!!!!!!!!!Όποια πιστή....έχω και μία πρόσκληση για 2 άτομα!!!!!!!!!!!!
Αμάν πια τι έπαθαν τώρα τελευταία και ελαττώθηκε το μέγεθος των εκθέσεων???? Σε ευχαριστούμε κοριτσάκι έτσι όπως μας τα λες δεν πάω γιατι θα χάσω άδικα χρόνο εφόσον δεν έχει ποικιλία επιπλων εσωτερικού χώρου. Thanks και πάλι!
Εγγεγραμμένα μέλη: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], Google Feedfetcher, photon
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Παρακαλούμε πολύ να μην διαφημίζετε υπηρεσίες και προϊόντα στα post του Forum.
Όποιο post εμπεριέχει διαφήμιση θα διαγράφεται αμέσως.
Εάν θέλετε να διαφημιστείτε στο teleiosgamos.gr παρακαλούμε επικοινωνήστε στο :
sales@qwerty.gr
ή τηλεφωνήστε στο 2106180171
Έδρα εταιρείας: Επταλόφου 1, Μαρούσι 151 24