Θα είναι πιασμένα μισά πάνω και μισά κάτω...τα οποία θα είναι μπούκλα, και θα μου τα φουσκώσει και λίγο ,και απλά θα υπάρχει μια κορδέλα απο το μαλλί μου ίσια και περασμένη με κερί (μετά την φράντζα )για να ξεχωρίζει... δεν ξέρω αν καταλάβατε τι λέω....
και γω Ασημίνα προς τα εδώ γέρνω!! Σίγουρα θα τα έχω πάνω. Την φράντζα την μεγαλώνω μπας κ τν κάνω σαν το 1ο link. Το πίσω μέρος μάλλον κάπως έτσι αλλά ίσως να είναι πιο ψηλά.
βρε κορίτσια βοηθήστε με λίγο...
Έκανα μια πρόβα στα μαλλιά μου και βρήκαν πολύ ωραία. Η κομμώτρια μου είπε να πω στο ανθοπωλείο που θα αναλάβει το στολισμό να μου δώσει 2 έξτρα φυσικά λουλούδια για τα μαλλιά. Τα λουλούδια του στολισμού είναι λευκές παιώνιες.
Δεν θα είναι λίγο μεγάλα για τα μαλλιά; Μήπως να πάρω και κανένα ψεύτικο για να είμαι σίγουρη; Ξέρετε που μπορώ να βρω;
συνήθως τα ανθοπωλεία δίνουν κάτι πολύ μικρά τριανταφυλλάκια για τα μαλλιά. το μέγεθος ίσως του λουλουδιού έχει να κάνει και με το χτένισμα που θα κάνεις. π.χ. αν τα έχεις κάτω ας πούμε και βάλεις ένα μεγαλο λουλούδι σε ένα σημείο στο πλάι και τα μαλλιά να τα έχεις μαζεμένα είναι οκ. αλλά 2?
καλύτερα να ρώτησεις την κομμώτρια τι ακριβώς σκέφτεται.
Πολυ καλο site!Ειχα μπει κ γω οταν εψαχνα ιδεες διακοσμησης για τη δεξιωση κ δεν ηξερα τι να πρωτοδιαλεξω! Τωρα ψαχνω τα χτενισματα κ ιδεες για μακιγιαζ.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Παρακαλούμε πολύ να μην διαφημίζετε υπηρεσίες και προϊόντα στα post του Forum.
Όποιο post εμπεριέχει διαφήμιση θα διαγράφεται αμέσως.
Εάν θέλετε να διαφημιστείτε στο teleiosgamos.gr παρακαλούμε επικοινωνήστε στο :
sales@qwerty.gr
ή τηλεφωνήστε στο 2106180171
Έδρα εταιρείας: Επταλόφου 1, Μαρούσι 151 24