Κορίτσια εγώ έπαθα πλάκα με κάτι: πήγαμε επίσκεψη σε ένα σπίτι και τρελάθηκα από όλη τη διακόσμηση, τα έπιπλα, κουρτίνες, ριχτάρια, όλα ήταν τέλεια! Και λέω τι πολλά λεφτά θα δώσατε για να τα κάνετε όλα αυτά... Μου λένε ότι όλα τα υφάσματα είναι από λαϊκή, η πεθερά έψαξε και βρήκε υφάσματα σε ωραία ποιότητα και έραψε μόνη της τις κουρτίνες, κάνοντας μάλιστα και σχέδιο σε διχρωμία, για τα ριχτάρια του σαλονιού βρήκε ένα ύφασμα σε στυλ λινής κουβέρτας σε ένα έντονο χρώμα που ταίριαζε πολύ με τη διακόσμηση, μονόχρωμο, και τα έραψε επίσης μόνη της, για τα ρομάν αγόρασε μόνο τους μηχανισμούς και έραψε τα υφάσματα... Μου είπαν μάλιστα ότι και για σεντόνια έχει ψάξει υφάσματα που να τις αρέσουν και τα έραψε μόνη της! Ως σύνολο το σπίτι ήταν τέλειο, σαν να είχε βγει από περιοδικό διακόσμησης! Σαν νοοτροπία μάς είναι λίγο ξένη, αλλά τελικά αν έχεις όρεξη, χρόνο, φαντασία και μεράκι, μπορείς να κάνεις τέλεια πράγματα χωρίς πολλά χρήματα! Τελικά και η κρίση θέλει φαντασία!!
Κοριτσάκια μου εγώ πήγα στην Αθήνα, στα μαγαζιά της Ερμού που πουλάνε υφάσματα, πήρα ωραιότατα υφάσματα και έραψα (όχι εγώ, τις έδωσα στην μέλλουσα πεθερά μου που ασχολείται!) κουρτίνες για σαλόνι-τραπεζαρία και κρεββατοκάμαρα μόνο με 150 ευρώ! Και όποιος τις βλέπει μου λέει το ίδιο πράγμα "Πρέπει να σου στοίχισαν πολύ ακριβά"... και που να ξεραν! Μην το κοροϊδεύετε καθόλου, μπορείτε να βρείτε ύφασμα για τα πάντα... για σεντόνια δεν ξέρω αλλά έχω φτιάξει τραπεζομάντηλα, πετσέτες υφασμάτινες ασορτί και ράνερ και είναι πιο ωραίες και από τις έτοιμες... εάν το ψάξουμε λιγάκι μπορούμε να εξοικονομήσουμε χρήματα και να τα ξοδέψουμε αλλού μέσα στο σπίτι!
Τις κουρτίνες μας τις πήραμε σε ένα μεγάλο μαγαζι στο Γέρακα. Εκτός από τις κανονικές είχε και έναν ολόκληρο τοίχο με κουρτίνες στοκ, με τιμές το πολύ 15ευρώ/μέτρο. Σε πολλά χρώματα,υφάσματα κλπ. Αν ενδιαφέρεστε, πείτε μου για πμ!!
Γεια σαε κοριτσια εχει περασει καιρος απο το τελευταιο μηνυμα αλλα αν μπορειται στειλτε μου πμ με οτι εχετε για λευκα ειδη γιατι ξεκιναω να κοιταω. ευχαριστω εκ τον προτερων
Θέμα δημοσίευσης: Re: Λευκά είδη, σεντόνια πετσέτες κ.λ.π.
Δημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 10, 2011 2:04 am
Newbie
[quote="yroula"]Εγω κοριτσια αγορασα σημερα νυφικο κουβερλι με ραμμενες περλες απο 450...250€! Πραγματικα εντυπωσιακο απο καταστημα στον πειραια!![/quot και σε μενα ενα πμ αν γινεται σε παρακαλωωωω
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Παρακαλούμε πολύ να μην διαφημίζετε υπηρεσίες και προϊόντα στα post του Forum.
Όποιο post εμπεριέχει διαφήμιση θα διαγράφεται αμέσως.
Εάν θέλετε να διαφημιστείτε στο teleiosgamos.gr παρακαλούμε επικοινωνήστε στο :
sales@qwerty.gr
ή τηλεφωνήστε στο 2106180171
Έδρα εταιρείας: Επταλόφου 1, Μαρούσι 151 24