PEARL έγραψε:
Πιο πολύ ανησυχεί για τις μικροπολυκυστικές μου ωοθήκες - πράγμα συχνότατο και όχι σοβαρο . Απλά δε σου επιτρέπει να γνωρίζεις με ασφάλεια τις γόνιμες μέρες.
Γεια σου pearl!!!
εχω μια ερωτηση!!
ποιο δεν σου επιτρεπει να γνωριζεις με ασφαλεια τις γονιμες μερες:οι πολυκυστικες ωοθηκες ή η μητρα με οπισθια καμψη?
επισης θελω να αναφερω ενα γεγονος που μπορει να φανει χρησιμο σε πολλες απο εμας που προσπαθουμε να κανουμε παιδακι.
το περιστατικο ειναι το ακολουθο:
μια φιλη μου ειχε πολυκυστικες ωοθηκες.μετα απο ενα κυκλο ορμονικων εξετασεων αποδειχτηκε οτι δεν εκανε ωορρηξια.σημειωτεον ειχε κυκλο 31-33 ημερων, και περιπου στη μεση του κυκλου δηλ.14-17 μερα ειχε καθε μηνα και εντονα υγρα και χαμηλοτερες θερμοκρασιες.
με τον αντρα της ειχαν εντονοτερες επαφες λοιπον αυτο το χρονικο διαστημα.δεν εμενε ομως εγγυος.
οταν εμαθε λοιπον, οτι δεν εχει ωορρηξια και οτι θα επρεπε να καει ορμονικη θεραπια προκειμενου να αποκατασταθει το προβλημα, απελπιστηκε.....και σταματησε να κανει τα παντα απο θεα εξετασεων.....και μαζι ξεχασε και το θεμα παιδι με την εννοια οτι ηθελε το χρονο της για να δεχτει κατι τετοιο ψυχολογικα.
το αποτελεσμα λοιπον....ειναι οτι εμεινε εγγυος χωρις θεραπεια....και μαλιστα την 23 μερα!!!δηλαδη....αρολο που το σωμα της εδειχνε την ωορρηξια περιπου στο μεσο του κυκλου δηλ οπως σας ειπα 14-17 μερα, η ωορρηξια γινοταν πολυ πιο μετα!
το λεω αυτο γιατι τελικα.....δεν πρεπει να μετραμε μερες....οπως εχει δηλωσει και η φιλη Ισμηνη!
αυτα......
νομιζω οτι καως βοηθησα......
φιλακια!

[/url]