Κορίτσια αυτές τις 2 μέρες είχαμε γυναίκα στο σπίτι να μας κάνει το πρώτο καθάρισμα αφου τέλειωσε και ο πανικός απο το τριψιμο-βάψιμο.
Το πρόβλημα είναι ότι σε πολλά σημεία ειδικά στο σαλόνι υπάρχουν κάτι γραμμές σαν να έχουν γίνει από τακούνι!!! είναι δυνατόν??? Στεναχωρηθήκαμε πολύ γιατί πρώτον απ'οτι φαίνεται δε βγαίνει και δεύτερον αν αύριο μεθαύριο καλέσουμε κόσμο σπίτι ή κάνουμε πάρτυ τι θα γίνει?! Υποτίθεται γιαυτό βάλαμε πλακάκι... Το πλακάκι είναι της fap και το χρώμα του είναι γκριμπεζ
Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό και πως θα το καθαρίσουμε????
Πρν δοκιμάσεις το DUROSTICK πάνω στα πλακάκια σου,και στις γρατζουνιές κάνε ένα τεστ κάπου να μην φαίνεται,γιατί μπορεί να σου αλλιώσει τελείως την υφή και το χρώμα στο πλακάκι.Είναι πολύ όξινο και δεν κάνει για όλες τις χρήσεις.Έχουν κι εμένα γρατζουνιές τα πλακάκια μου και είναι άσπρα και δεν ξέρω ούτε εγώ πως να τις βγάλω.Το durostick το φοβάμαι,ότι θα μου τα θαμπώσει.Γιατί μια αλοιφή που είχα βάλει σε κανα δυο μου τα θάμπωσε.
Ισως να καθαριζουν και με αυτη την κρεμα που ειναι για τις γρατζουνιες του αυτοκινητου.Την πορσελαμη σιγουρα την καθαριζει αυτο.Το δοκιμασα στον νηπτηρα και δεν επαθε τιποτα,εβγαλε την γρατζουνια.Για τα πλακακια ομως δεν ξερω...
Τα πήραμε για ευκολία και την πατήσαμε μου φαίνεται... ήταν και πανάκριβα!
Θα πάρω αύριο τηλέφωνο το εργοστάσιο στην Ιταλία να τους ρωτήσω τι προτείνουν!
Λοιπόν ήρθε ο αντιπρόσωπος στο σπίτι, και μας είπε ότι έχει δημιουργηθεί από τον στόκο μια μεμβράνη στο πλακάκι και γιαυτό δημιουργούνται αυτές οι γραμμές οι οποίες είναι από το λάστιχο του παπουτσιού! Για να καθαρίσει καλά μας έδωσε ένα ειδικό υγρό για τους στόκους και μας είπε ότι πρέπει να το κάνουμε πολλές φορές με καυτό νερό και πράσινο σαπούνι! Το Σαββατο θα το δοκιμάσουμε και θα σας πω τα αποτελέσματα...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Παρακαλούμε πολύ να μην διαφημίζετε υπηρεσίες και προϊόντα στα post του Forum.
Όποιο post εμπεριέχει διαφήμιση θα διαγράφεται αμέσως.
Εάν θέλετε να διαφημιστείτε στο teleiosgamos.gr παρακαλούμε επικοινωνήστε στο :
sales@qwerty.gr
ή τηλεφωνήστε στο 2106180171
Έδρα εταιρείας: Επταλόφου 1, Μαρούσι 151 24