Κι εγώ πρέπει ν' αρχίσω να κοιτάω γιατί γίνομαι νονά σε 2,5 μήνες... Δε θέλω κάτι πολύ ακριβό γιατί είναι δύσκολη περίοδος λόγω του γάμου, αλλά θέλω να είμαι και ευπαρουσίαστη ως νονά! Ακούστε κι αυτό να γελάσετε, περνάω κάθε μέρα έξω από ένα κατάστημα Carouzos, όπου ξέρετε οι τιμές είναι φωτιά και γι' αυτό δεν κοιτάω ούτε τη βιτρίνα... Έπεσε το μάτι μου όμως σε ένα φόρεμα πολύ ωραίο και λέω δεν πλησιάζω στη βιτρίνα να δω την τιμή, έτσι για πλάκα, €1590 έκανε! Χαχαχα!!!
Fireflies το φορεμα μονο extreme δεν το λες...το αντιθετο θα ελεγα...εγω δλδ δεν θα το επαιρνα....σορρυ εεε
Charly εχει πολυ ωραια φορεματα γενικα, πηγα να δω για την βαφτιση αλλα δεν βρηκα τιποτα Οπερα επισης δεν ειχε τιποτα το ιδιατερο ενα δυο πολυ ωραια βγαιναν (με εκπτωση 50% κιολας) γυρω στα 600-800..... Τελικα πηρα απο ενα "αγνωστο" μαγαζι στον ΚΟρυδαλλο με 200Ε ενα φανταστικο φορεμα (το εχω ποσταρει στο θεμα της "Νεραιδοβάφτισης"
Fireflies το φορεμα μονο extreme δεν το λες...το αντιθετο θα ελεγα...εγω δλδ δεν θα το επαιρνα....σορρυ εεε
Charly εχει πολυ ωραια φορεματα γενικα, πηγα να δω για την βαφτιση αλλα δεν βρηκα τιποτα Οπερα επισης δεν ειχε τιποτα το ιδιατερο ενα δυο πολυ ωραια βγαιναν (με εκπτωση 50% κιολας) γυρω στα 600-800..... Τελικα πηρα απο ενα "αγνωστο" μαγαζι στον ΚΟρυδαλλο με 200Ε ενα φανταστικο φορεμα (το εχω ποσταρει στο θεμα της "Νεραιδοβάφτισης"
Mirtoula το φόρεμα αυτό η Marialina το θέλει, εγώ απλά της απάντησα!
Mirtoula το φόρεμα αυτό η Marialina το θέλει, εγώ απλά της απάντησα!
Θέμα δημοσίευσης: Re: Φορεματα για νονες-μαμαδες-κουμπαρες/Ανοιξη 2010
Δημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 10, 2010 4:39 pm
Empress
Κορίτσια δυστυχώς Charly κατάστημα από όσο ξέρω δεν έχει στη Θεσ/νίκη αλλά έχει στη Βέροια και όντως μπορείς να βρεις πολλά καλά κομμάτια, στον Carouzo στο στοκ δεν ξέρω τι παίζει πέρασα την προηγούμενη και είδα ένα φόρεμα WERA WANG γύρω στα 400€!!!!
Γεια σας κορίτσια....θα θέλα αν μπορείτε να μου στείλετε τις διευθύνσεις αυτών των καταστημάτων που έχετε αναφέρει με βραδυνές τουαλέτες. Βλέπετε παντρεύομαι στις 18 Ιουνίου 2011 και ήδη ρίχνουμε με τη μητέρα μου ματιές για τουαλέτες. Θα χρειαστεί η μητέρα μου, η πεθερά μου,οπότε θα ήξερα αν αυτά τα μαγαζιά έχουν τουαλέτες και για μεγαλύτερες κυρίες, όχι μονό κολλητά και έντονα χρώματα. Όποιος μπορεί να με ενημερώσει σχετικά θα το εκτιμούσα.
_________________ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ανυπομονώ να ενώσουμε τις ζωές και τις ψυχές μας....σ'αγαπάω τόσο πολύ!
Καλημερα σε ολες κοριτσια!!! εχει καμια σας επισκεφθει το καταστημ που νοικιαζει τουαλετες γνωστων οικων? γινομαι νονα και δεν ξερω καθολου που να κοιταξω για ενα φορεματακι καλο αλλα οχι ακριβο!!!!!!! ευχαριστω!!!
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Παρακαλούμε πολύ να μην διαφημίζετε υπηρεσίες και προϊόντα στα post του Forum.
Όποιο post εμπεριέχει διαφήμιση θα διαγράφεται αμέσως.
Εάν θέλετε να διαφημιστείτε στο teleiosgamos.gr παρακαλούμε επικοινωνήστε στο :
sales@qwerty.gr
ή τηλεφωνήστε στο 2106180171
Έδρα εταιρείας: Επταλόφου 1, Μαρούσι 151 24