|
Ογδόντα πέντε ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τότε που ο οίκος Cartier δημιούργησε ένα από τα πιο διάσημα δαχτυλίδια στον κόσμο. Το 1924, σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε το δαχτυλίδι Trinity, το οποίο αποτελείται από τρείς ενωμένους κρίκους στα τρία χρώματα του χρυσού: ροζ, λευκόχρυσο και κίτρινο χρυσό, συμβολίζοντας αντίστοιχα την αγάπη, τη φιλία και την πίστη.
Ο οίκος Cartier, θέλοντας να τιμήσει την επιτυχημένη πορεία των κοσμημάτων αυτών στην Ελλάδα διοργάνωσε ην παρουσίαση της νέας συλλογής Trinity. Η παρουσίαση έλαβε χώρα στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρίας Λάκης Γαβαλάς Α.Ε. στην Παιανία - οι πόρτες των οποίων άνοιξαν για πρώτη φορά στο κοινό, ειδικά για το event του οίκου Cartier.
Διατηρώντας την διαχρονική αξία του αρχικού σχεδίου η νέα συλλογή εμπλουτίζεται με διαμάντια, ενώ περιλαμβάνει επίσης μεγάλα βραχιόλια και σκουλαρίκια. Νέα σχέδια όπως το Trinity crash (παραλλαγή του αρχικού κλασσικού σχεδίου) ή το Two for Trinity (σχέδια με 6 κρίκους χρυσού) έρχονται να συμπληρώσουν την συλλογή κοσμημάτων Trinity.
Η διακόσμηση του χώρου της παρουσίασης ήταν σε τόνους του χρυσού, εμφανώς εμπνευσμένη από τα χρώματα της συλλογής, ενώ ή βραδιά επεφύλασσε και μια έκπληξη. Ένα εντυπωσιακό χορευτικό show με βάση τους 3 χρυσούς κρίκους του Trinity. Ανάμεσα στους διάσημους προσκεκλημένους οι οποίοι διασκέδασαν με την μουσική του DJ Αλέξανδρου Χριστόπουλου, και απόλαυσαν δροσερά cocktails Βότκα Belvedere, ήταν η Άννα Βίσση και ο Λάκης Γαβαλάς, οι οποίοι και κλήθηκαν να εκφράσουν 3 προσωπικές αξίες που τους χαρακτηρίζουv, ακολουθώντας το παράδειγμα διάσημων προσωπικοτήτων που έχουν αγαπήσει τα κοσμήματα Trinity του οίκου Cartier όπως, η Nicole Kidman, η Demi Moore και η Monica Belucci.
Φωτογραφίες : Papadakis Press
|