Δωρεάν αγγελίες στο gamostime.gr

gamostime dorean aggeliesΠάντα μου αρέσει να έχω αρκετές επιλογές και όποτε θέλω, ή όποτε έρθει η κατάλληλη στιγμή, να μπορώ να τις χρησιμοποιήσω για να εξυπηρετήσω καλύτερα τις εκάστοτε ανάγκες μου.

Ετσι σκεφτόμαστε και για εσάς και σας δίνουμε ολοένα και περισσότερες επιλογές για να καλύπτουμε τις ανάγκες σας, όσο αυτές μεταβάλλονται, κάθε φορά που αλλάζετε φάση.

Γιατί, αφού περάσει η όμορφη μέρα του γάμου, κάποιες αποφασίζετε ότι θέλετε να πουλήσετε το νυφικό σας σε μια νέα νύφη, αντί να παραμένει στην ντουλάπα σας χωρίς να το χρειάζεστε τελικά.

Γιατί κάποια στιγμή ολοκληρώνεται το νέο σας σπίτι, μετακομίζετε σε αυτό και θέλετε να νοικιάσετε αυτό που μένατε πριν.

Γιατί το δίθυρο αυτοκίνητο που έχετε δεν σας εξυπηρετεί τώρα που είστε περισσότεροι από 2 στην οικογένεια και θέλετε να το πουλήσετε και να αγοράσετε ένα μεγαλύτερο.

Ετσι λοιπόν, στο www.gamostime.gr , το Online Ευρετήριο επιχειρήσεων για τον γάμο και τη βάπτιση, που ανήκει επίσης στην οικογένειά μας, ετοιμάσαμε μια νέα υπηρεσία, αυτή της δημοσίευσης δωρεάν αγγελιών από ιδιώτες, που αφορούν στην πώληση ή και στην ανταλλαγή αγαθών.

Τώρα

έχετε στην διάθεσή σας το καταλληλότερο σημείο για να δημοσιεύσετε δωρεάν μια αγγελία που σχετίζεται με γάμο ή βάπτιση, αφού θα τη διαβάσει ακριβώς το κοινό που θα ενδιαφέρεται και όχι οποιοσδήποτε μπορεί να βρεθεί σε ένα σημείο γενικών αγγελιών.

Δοκιμάστε σήμερα κιόλας την νέα δωρεάν υπηρεσία δημοσίευσης αγγελιών στο www.gamostime.gr/aggelies

Καταχωρήστε την αγγελία σας, αν ενδιαφέρεστε να πουλήσετε ή να νοικιάσετε κάτι και συνεχίστε να επισκέπτεστε το gamostime.gr για να βλέπετε την εξέλιξή της.

Ενημερωθείτε συχνά για τις νέες αγγελίες που δημοσιεύονται αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ή να νοικιάσετε κάτι, μπαίνοντας τακτικά στο gamostime.gr για να ελέγχετε τις νέες καταχωρήσεις. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το Rss για να ενημερώνεστε άμεσα για τις νέες αγγελίες

gamostime aggelies

Για να δημοσιεύσετε μια αγγελία, πρέπει να κάνετε εγγραφή και να αποκτήσετε λογαριασμό χρήστη, φυσικά δωρεάν. Ετσι θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάζετε την αγγελία σας, να την παρακολουθείτε όσο συχνά θέλετε, αλλά και να καταχωρήσετε περισσότερες από μία, έχοντας τον έλεγχο στα χέρια σας.

Επειδή, κάθε αρχή και δύσκολη, αυτή η περίοδος των πρώτων ημερών που είναι διαθέσιμη η υπηρεσία, έχει οριστεί ως δοκιμαστική. Αυτό σημαίνει ότι αν διαπιστώσετε κάποια δυσλειτουργία στην υπηρεσία, θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε σχετικά, αποστέλλοντας e-mail στο webmaster (@) gamostime.gr

Καλή αρχή σε όλους μας!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top