Αρχική » Beyond Weddings » Δωρεάν εξέταση για τον καρκίνο του μαστού

Δωρεάν εξέταση για τον καρκίνο του μαστού

Εκστρατεία στόχου για τον καρκίνο του μαστού
Σταθμός Μετρό Συντάγματος 13-14 Σεπτεμβρίου 2010

Η  εκστρατεία «Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους» με τη συμβολή της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Αττικό Μετρό Εταιρία- Λειτουργίας Α.Μ.Ε.Λ  Α.Ε ξεκινούν μια ακόμη ενέργεια ενημέρωσης για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Το Περίπτερο Δωρεάν Εξέτασης και Ενημέρωσης στήνεται στην αίθουσα του σταθμού Μετρό στο Σύνταγμα.

Στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου, στην Αίθουσα του Σταθμού Μετρό στο Σύνταγμα, από τις 8.00 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ, εξειδικευμένοι γιατροί του νοσοκομείου Μεταξά σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, θα εξετάσουν Δωρεάν τις γυναίκες που θα προσέλθουν, θα απαντήσουν στις ερωτήσεις τους και θα τις ενημερώσουν σχετικά με τους τρόπους πρόληψης της ασθένειας.

Απαιτούνται μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο κάθε γυναίκας για να επισκεφτεί το περίπτερο δωρεάν εξέτασης και ενημέρωσης της Εκστρατείας Στόχου και να δεχθεί την ανώδυνη εξέταση της ψηλάφησης που διαρκεί λίγα λεπτά.

Ο φόβος του να μάθω τι μου συμβαίνει είναι ο χειρότερος σύμβουλος, γι’ αυτό μη διστάζετε να ενημερωθείτε, να εξεταστείτε, να γνωρίζετε εγκαίρως. Άλλωστε, 9 στους 10 όγκους δεν είναι κακοήθεις, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να φροντίζουμε για τις εξετάσεις μας και την πρόληψη.

Όπως διαβάζω και στο δελτίο τύπου της Εκστρατείας Στόχου, εκείνο που γνωρίζουμε σήμερα είναι ότι 1 στις 10 Ευρωπαίες θα προσβληθεί κάποια στιγμή από καρκίνο του στήθους στην πορεία της ζωής της. Γι’ αυτό και επιβάλλεται να μεγαλώσει ο αριθμός των γυναικών που ενημερώνονται και κάνουν προληπτικές εξετάσεις τακτικά, ώστε να γίνεται έγκαιρα η διάγνωση.

Δεν πρέπει να αφήνουμε τον φόβο να μας καθυστερεί. Ίσως το Περίπτερο Δωρεάν Εξέτασης και Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, να είναι η πρώτη καλή ευκαιρία για πολλές από εμάς να κάνουμε το πρώτο βήμα προς την ενημέρωση και την πρόληψη.

13 και 14 Σεπτεμβρίου από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ στο σταθμό Μετρό του Συντάγματος μπορείτε να εξεταστείτε δωρεάν και να ενημερωθείτε για τον καρκίνο του μαστού. Ενημερώστε το πρόγραμμά σας, τώρα κιόλας!

Διαβάστε περισσότερα για την Εκστρατεία Στόχου , Η μόδα πολεμά τον καρκίνο του στήθους στο ftbc.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.