Επισκεφτήκαμε το Σάββατο 9/1 τη New Life στο MEC

New Life 2010Η 18η New Life συνεχίζεται μέχρι και σήμερα το βράδυ στο MEC Παιανίας κι εμείς το Σάββατο βρεθήκαμε εκεί για να επισκεφτούμε τους γνωστούς, τους φίλους και συνεργάτες μας, αλλά και για να μεταφέρουμε σε εσάς το κλίμα και όσα είδαμε εκεί.

Το βέβαιο είναι ότι είδαμε αρκετούς φίλους εκθέτες και τους ευχηθήκαμε καλή χρονιά, καλή επιτυχία και καλές δουλειές. Επίσης είδαμε ένα οργανωμένο περιβάλλον, καλαίσθητο, με μελετημένη ροή για να μη περνά τίποτε απαρατήρητο και καλοσχεδιασμένα εκθεσιακά περίπτερα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, που τελικά ποτέ δεν λείπουν.

Μεταξύ των εκθετών θα βρείτε τους:

Η διάθεση όλων ήταν πολύ καλή, αφού η κίνηση στην έκθεση ήταν αρκετά μεγάλη. Πολλά ζευγάρια συνοδευόμενα από φίλους – κουμπάρους ή από τους γονείς τους, επισκέπτονταν την έκθεση και στέκονταν για αρκετή ώρα στα περίπτερα που έβρισκαν κάτι ενδιαφέρον. Μεγάλη ήταν η προσέλευση και από νέους γονείς, παρέα με τα μωρά τους στο καρότσι, προσπαθώντας να βρουν όμορφες και οικονομικές προτάσεις για τη βάφτιση που σχεδιάζουν.

Και φέτος, το ρεκόρ συμμετοχών κατέχουν οι φωτογράφοι. Οι φωτογράφοι ήταν και πάλι η κατηγορία επαγγελματιών με τις περισσότερες συμμετοχές.  Από την άλλη πλευρά, λιγότεροι ήταν οι επαγγελματίες που ασχολούνται με την οργάνωση, αλλά και εκείνοι που αναλαμβάνουν τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες. Αίσθηση έκανε όμως και το γεγονός ότι αρκετά catering και χώροι εκδηλώσεων δήλωσαν φέτος παρόν, με κάποιες επιχειρήσεις μάλιστα να συμμετέχουν για πρώτη φορά.

Ξεκινώντας από τα εκθεσιακά περίπτερα στο Lobby οι εντυπώσεις που δημιουργούνται στον επισκέπτη είναι πολύ καλές, αφού αμέσως καταλαβαίνει ότι θα βρει μεγάλη ποικιλία σε είδη, υπηρεσίες και προτάσεις και μάλιστα σε ένα προσεγμένο και πολιτισμένο περιβάλλον.

Συνεχίζοντας στον κυρίως εκθεσιακό χώρο, ο επισκέπτης περπατά άνετα στους διαδρόμους, έχοντας στη διάθεσή του από νυφικά παπούτσια και νυφικά φορέματα, μέχρι χώρους δεξίωσης, catering, ανθοστολισμούς και φωτογράφους, ώστε να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες και τις τιμές τους ή για να κλείσει κάποιο ραντεβού για τις επόμενες ημέρες και να εκμεταλλευτεί τις ειδικές προσφορές που έχουν οι περισσότεροι λόγω έκθεσης.

Η έκθεση καταλήγει στον χώρο του Ballroom κι εκεί το σκηνικό αλλάζει. Τα περίπτερα και ο εκθεσιακός χώρος γίνονται μαύρα με ασημί λεπτομέρειες, με τον ειδικό φωτισμό να δίνει λάμψη μεγαλοπρέπειας σε αυτό το κομμάτι. Αμέσως μετά φτάνει κανείς στον διαμορφωμένο χώρο της πασαρέλας, όπου γίνονται οι προγραμματισμένες επιδείξεις, αλλά και ο τελικός του 2ου διαγωνισμού Η Νύφη της Χρονιάς.

Αν και το Internet προσφέρει τα πάντα και είναι πλέον αντικειμενικά ο καλύτερος τρόπος για έρευνα αγοράς, κάθε στιγμή του χρόνου, κάθε ώρα της ημέρας, σε οποιοδήποτε χώρο βρίσκεστε παρέα με τον υπολογιστή σας και με οποιαδήποτε αμφίεση, ακόμη και με τις πυζάμες σας, πιστεύουμε ότι αξίζει να βρείτε λίγο χρόνο και να επισκεφτείτε μια καλά οργανωμένη έκθεση για το αντικείμενο που σας ενδιαφέρει. Και αυτό γιατί οι εκθέτες έχουν κοπιάσει για να προετοιμάσουν την παρουσία τους, είναι εκεί 12 ώρες την ημέρα για 3-4 ή περισσότερες μέρες, ανάλογα τη διοργάνωση, έτοιμοι και πρόθυμοι να σας εξηγήσουν μέσα από την προσωπική επαφή κι εσείς έχετε την ευκαιρία να κάνετε τις ερωτήσεις σας απευθείας, να αγγίξετε ένα ύφασμα, ένα χαρτί, ή να δείτε από κοντά ένα αντικείμενο διακόσμησης και να κρίνετε καλύτερα την ποιότητά του.

Βέβαια σε καμιά περίπτωση μια έκθεση δεν μπορεί να συναγωνιστεί το Internet στο εύρος των επιλογών ή στην ευκολία του διαδικαστικού μέρους. Όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολο σε έναν εκθεσιακό χώρο να βρείτε 60 χώρους δεξιώσεων, 30 catering, 80 φωτογράφους, 30 διοργανωτές κλπ κι επιπλέον πρέπει συγκεκριμένες μέρες και ώρες, να ντυθειτε, να μετακινηθείτε κλπ. Αλλά για εκείνες τις επιλογές που  θα βρείτε σε μια έκθεση, θα έχετε μια καλύτερη εικόνα, live, μπροστά στα μάτια σας και πιθανόν μια συμφέρουσα προσφορά, ενώ  θα νιώσετε σαν να κάνετε τη βόλτα σας σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο, με όλες τις επιχειρήσεις που σας ενδιαφέρουν, συγκεντρωμένες την μία δίπλα στην άλλη.

Η έκθεση ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ, Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:00 με την ανάδειξη της νικήτριας του 2ου διαγωνισμού “Η νύφη της Χρονιάς”, επιδείξεις νυφικών, χορού, cocktail party και κλήρωση μεγάλων δώρων. Οπότε, όσοι θέλετε να πάτε… προλαβαίνετε!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top