Η κατηγοριοποίηση της θεματολογίας άλλαξε

Τελικά το πρώτο στάδιο αναδόμησης της θεματολογίας του www.teleiosgamos.gr χρειάστηκε περισσότερη δουλειά απ’ οτι φανταζόμουν αρχικά, αλλά το αποτέλεσμα μέχρι τώρα μας δικαιώνει.

Μετά από λεπτομερή καταγραφή της δομής του κυρίως περιεχομένου του online περιοδικού και ανάλυση του πώς θα πρέπει να διαμορφωθεί για τη μέγιστη λειτουργικότητα και την ευκολία του χρήστη, προχωρήσαμε και ολοκληρώσαμε το πρώτο μέρος της υλοποίησης, αυτού που σχεδιάσαμε αρχικά σε καμιά δεκαπενταριά σελίδες χαρτιού. Από το γράψε, σβήσε, πρόσθεσε παραπομπές, βελάκια πάνω, κάτω κλπ, είναι βέβαιο ότι κανείς άλλος δεν μπορεί να βγάλει άκρη, πέρα από όσους εμπλακήκαμε!

Έτσι λοιπόν, οι κατηγορίες κάθε στήλης εμφανίζονται απευθείας σε ένα ακόμη πιο βολικό μενού (το οποίο δεν αναπτύσσεται σε δεύτερο επίπεδο ανάλυσης), δημιουργήθηκαν κάποιες νέες, εμπλουτίστηκαν κάποιες άλλες και ορισμένα άρθρα αναταξινομήθηκαν λόγω μεγαλύτερης σχετικότητας με κάποια άλλη κατηγορία, ύστερα από την αναδιοργάνωσή τους.

Φυσικά δεν έχει τελειώσει ακόμη η διαδικασία…είπαμε πως αυτό που έγινε ήταν μόνο η πρώτη φάση. Δεν γίνεται έτσι απλά ένα τέτοιο εγχείρημα σε ένα online Μέσο με τόσο περιεχόμενο. Έχουμε μέλλον… αλλά πρέπει να σταματάμε και για κανένα νυχτερινό υπνάκο, γιατί κοντέψαμε αντί για κατηγορίες να βλέπουμε αστράκια.

Εμένα με ικανοποιεί αφάνταστα που γίνεται αυτή η αναδιοργάνωση, νιώθω πως πρώτα απ’ όλα την είχα ανάγκη εγώ. Εύχομαι να αρέσει και στους αναγνώστες μας όταν ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες εργασίες. Ως τότε, έχουμε αρκετή δουλειά ακόμη κι ελπίζω να είναι επιεικείς μέχρι να τελειώσουμε!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top