Νέα αναγνώριση της Κουφετοποιΐας Χατζηγιαννάκη ΑΕ

Τυπωμένα κουφέτα Χατζηγιαννάκης
Τυπώστε το μήνυμά σας

Σε εποχές δύσκολες όπως αυτή που ζούμε, ειδήσεις όπως αυτή που λάβαμε από την Κουφετοποιΐα Χατζηγιαννάκης ΑΕ έχουν ιδιαίτερο βάρος και μεγάλη σημασία. Δημοσιεύουμε αυτούσιο το Δελτίο Τύπου της εταιρείας σχετικά με την αναγνώρισή της ως μιας από τις “Strongest Companies in Greece”

Δελτίο Τύπου

Η κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη Α.Ε., αξιολογήθηκε από τον Όμιλο ICAP Group με υψηλό βαθμό credit risk και παρέλαβε τον τίτλο «STRONGEST COMPANY IN GREECE», ως μια από τις πιο ισχυρές εταιρίες στην Ελλάδα, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών επιβεβαιώνοντας ότι η πιστοληπτική ικανότητά της είναι πραγματικά υψηλή.

Οι «Strongest Companies in Greece» είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (credit ratings) της ICAP Group. H ICAP Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων. Δυνατότητα ένταξης στην κοινότητα «Strongest Companies in Greece» έχει μόνο μια στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Η ένταξη της εταιρίας στη κοινότητα «STRONGEST COMPANIES IN GREECE» αποδεικνύει την αναγνώριση των προσπαθειών της και δίνει ελπίδα στη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, έτσι ώστε να μην παρεκκλίνει από τους στόχους που έχει θέσει, τη ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της, την εξυπηρέτηση των πελατών της καθώς και την προαγωγή της καινοτομίας & εξωστρέφειας.

Όλοι οι άνθρωποι της κουφετοποιίας ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ Α.Ε. είναι υπερήφανοι  και θα ήθελαν να  σας ευχαριστήσουν για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας στα 60 χρόνια της επιχειρηματικής της πορείας.

.:: Τ Ε Λ Ο Σ   Δ Ε Λ Τ Ι Ο Υ    Τ Υ Π Ο Υ ::.

Κουφέτα choco almond με γεύση καρύδα
Κουφέτα Χατζηγιαννάκης σε υπέροχες γεύσεις

Για να δείτε την παρουσίαση της εταιρείας και τα προϊόντα της, τα υπέροχα επώνυμα κουφέτα σε πολλές φανταστικές γεύσεις, αρκεί να κάνετε κλικ εδώ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top