Αρχική » Beyond Weddings » Νυφικά Ασλάνης 2011 … συνέχεια

Νυφικά Ασλάνης 2011 … συνέχεια

Και όπως σας υποσχέθηκα, ανέβασα το video και από το φινάλε της επίδειξης του Μιχάλη Ασλάνη, που έγινε φυσικά με νυφικά για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2011.

Νυφικα 2011 Μιχάλης Ασλάνης
Στιγμιότυπο από την επίδειξη νυφικών Aslanis

Παρακολουθώντας, αν είστε παρατηρητικοί ίσως να διακρίνετε κάπου στο βάθος της απέναντι σειράς καθισμάτων την κυρία Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, που κατέφτασε απαστράπτουσα για να παρακολουθήσει την επίδειξη του φίλου της Μιχάλη Ασλάνη. Στις διπλανές θέσεις καθόταν η Γωγώ Μαστροκώστα που συνοδευόταν από τον φίλο της Χάρη Σιανίδη.

Δείτε στο video που ακολουθεί τα νυφικά και τα … γαμπριάτικα designed by Aslanis και αφήστε το σχόλιό σας με τη γνώμη σας για τη νέα συλλογή.

Να σημειώσω βεβαίως ότι το τελευταίο λεπτό του video δεν το αφαίρεσα για τον ίδιο λόγο που δεν σταμάτησα να μαγνητοσκοπώ κι εκείνη τη μέρα. Δεν ήθελα να χάσω τα μικρά ευτράπελα που ακολούθησαν μετά την επίδειξη, καθώς ο τότε δήμαρχος Αθηναίων ανέβηκε στην πασαρέλα για να μιλήσει… λόγω και της προεκλογικής περιόδου που διανύαμε. Ήταν διασκεδαστικό μόνο για 1 λεπτό, μετά έκλεισα την κάμερα και περίμενα το τέλος.

1 thought on “Νυφικά Ασλάνης 2011 … συνέχεια”

  1. Pingback: Νυφικα Ασλανης 2011

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.