Πέρασε τα 11.000 shares το willyoumarryme.gr

Μια αληθινή πρόταση γάμουΤο www.willyoumarryme.gr πέρασε κιόλας τα 11.000 share, ενώ ο στόχος ήταν τα 10.000 για να “ανοίξει” η τελευταία σκηνή. Το βράδυ, όπως ανακοινώθηκε στο site, θα ξεκλειδώσει η Ορελή τη σκηνή της πρότασης και απ’ ότι κατάλαβα θα τη δούμε και οι υπόλοιποι!

Μάλιστα, ο Αλέξανδρος και οι φίλοι που ανέλαβαν το τεχνικό μέρος δεν περίμεναν ότι θα γινόταν τόσο γρήγορα και το σύστημα δεν ήταν έτοιμο για να ξεκλειδωθεί!

Μπράβο σε όλους που βοηθήσαμε να γίνουν τα share και σε όσους έχουν αφήσει σχόλιο με τις ευχές τους στο site της πρότασης και στη σελίδα της στο fb.

Είναι πέρα για πέρα αληθινό αυτό που γίνεται, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε ακόμη και από το ηχητικό της ραδιοφωνικής εκπομπής του SKAI στην οποία φιλοξενήθηκε ο Αλέξανδρος Ευτυχώς που υπάρχει κι αυτό, αλλά και άλλες αναφορές στα ΜΜΕ, γιατί σε λίγο τα παιδιά θα πρέπει να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες.

Το αναφέρω, διότι δεν έλειψαν και μερικοί, που ως άπιστοι Θωμάδες, δεν πιστεύουν ότι πρόκειται για αληθινή πρόταση γάμου, αλλά έχουν λέει πληροφορίες ότι πρόκειται για διαφημιστικό viral. Δεν τους αφήνει η κακία και η καχυποψία να πιστέψουν ότι τέτοιες ενέργειες γίνονται στ’ αλήθεια! Τους λείπει η φαντασία, που προφανώς στον Αλέξανδρο περισεύει. Τους λείπει και η δημιουργικότητα, που προφανώς περισεύει από όσους ασχολήθηκαν με την υλοποίηση της ιδέας και πρώτα απ’ όλα από τον γαμπρό.

Μέχρι και η Ορελή ήρθε σε δύσκολη θέση, από ορισμένους κακεντρεχείς. Δείτε τι γράφει στο wall στη σελίδα Will You Marry Me ? στο fb

Παιδιά εύχομαι τα καλύτερα και περιμένω όπως και οι υπόλοιποι τη συνέχεια …

1 thought on “Πέρασε τα 11.000 shares το willyoumarryme.gr”

  1. Και η Ορελή ξεκλείδωσε την τελευταία σκηνή και είπε φυσικά το μεγάλο ΝΑΙ. Όσοι πάτε στη σελίδα willyoumarryme.gr και βάλετε password ΝΞΟΜΜΕΟΔΘΕΜ θα δείτε κι εσείς την πρόταση γάμου!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top