Ρεπορτάζ με τις προτάσεις διακόσμησης των wedding planners

Από τις πρώτες μέρες του Απρίλη βρίσκεται στον αέρα το πιο πρόσφατο ρεπορτάζ του www.teleiosgamos.gr και περισσότερες απο 1.000 αναγνώστριες έχουν ήδη πάρει ιδέες από τις προτάσεις που επιμελήθηκαν γνωστοί και έμπειροι wedding planners. Λάβαμε μάλιστα ορισμένα e-mail αναγνωστών, που μας χαροποίησαν ιδιαίτερα, με τα θετικά τους σχόλια.

Ξέρετε, είναι σημαντικό να βλέπουμε ότι αυτό για το οποίο προσπαθούμε και καταναλώνουμε τόση ενέργεια, τελικά έχει ανταπόκριση.

Σε κάθε ρεπορτάζ που κάνουμε, το άγχος είναι αρκετό για να πάνε όλα καλά και σύμφωνα με το πλάνο.  Παρόλα αυτά, η καλή διάθεση όλων, κάνει τη διαδικασία πολύ ευχάριστη και την αναμονή για το επόμενο ρεπορτάζ πολύ γλυκιά.

Σε λίγες μέρες έχουμε νέα φωτογράφιση και την περιμένουμε με αγωνία,  αλλά δεν θα σας πω ακόμη το θέμα. Υπομονή μερικές μέρες.  Ως τότε απολαύστε διακοσμητικές προτάσεις για τα τραπέζια των καλεσμένων, το νυφικό τραπέζι και το τραπέζι που θα υποδεχθεί τους καλεσμένους σας και θα φιλοξενεί το βιβλίο των ευχών. Άλλωστε, It’s all about Theme & Imagination και αρκεί ένα κλικ.

2 thoughts on “Ρεπορτάζ με τις προτάσεις διακόσμησης των wedding planners”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top