Διαφημιστείτε στο teleiosgamos.gr

Σχετικά με το teleiosgamos.gr

Το teleiosgamos.gr είναι ένα blog που λειτουργεί από το 2005 και ασχολείται με τον γάμο, την σύγχρονη γυναίκα και τις ανάγκες της.
Τα κείμενα γράφονται από την συντακτική ομάδα του teleiosgamos.gr εκτός από αυτά που αναφέρεται η πηγή τους.
Η αναδημοσίευση των κειμένων απαγορεύεται εκτός και εάν έχει δοθεί ειδική άδεια από εμάς.

Διαφήμιση μέσω αρθρογραφίας – Advertorials

Τα άρθρα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 300 έως 1000 λέξεων και θα πρέπει να μας στείλετε τουλάχιστον και μια φωτογραφία (με ελάχιστο πλάτος τα 1280px μορφής jpg ή png) με εξασφαλισμένα τα δικαιώματα για την δημοσίευση. Το link θα οδηγεί στην σελίδα σας με άνοιγμα νέου παραθύρου και θα έχουν σήμανση “dofollow”. Τα κείμενα των άρθρων θα πρέπει να είναι σχετικά με τον γάμο, το σπίτι ή την γυναίκα και η σελίδα που θα οδηγεί δεν θα πρέπει να περιέχει άλλα link για τζόγο ή άλλο παρεμφερές περιεχόμενο για ενήλικες. Στα άρθρα μπορούμε να φιλοξενήσουμε έως 8 φωτογραφίες.

Το κόστος για την δημοσίευση ενός διαφημιστικού άρθρου στο www.teleiosgamos.gr για ένα (1) έτος είναι 50 ευρώ.

Εάν θέλετε να προαγοράσετε την δυνατότητα δημοσίευσης τριών (3) άρθρων που θα δημοσιευτούν μέσα σε έξι μήνες και το κάθε ένα θα παραμείνει δημοσιευμένο ένα έτος (από την ημερομηνία δημοσίευσης του) το κόστος είναι 100 ευρώ.

Μην μας ρωτάτε πόσο χρεώνουμε την “φιλοξενία άρθρου για πάντα“, εκτός από την περίπτωση του να έχετε ανακαλύψει το ελιξίριο της αιώνιας νεότητας.

Διαφήμιση μέσω Banner Ads

Υπάρχει επίσης δυνατότητα διαφήμισης μέσω banner campaign με κόστος ανά click (CostPerClick) 0,10 ευρώ, και με ελάχιστο αριθμό προαγοράς τα 1.000 (χίλια) clicks.
Υποστηριζόμενες διαστάσεις banner: 970×250, 728×90, 468×60, 300×250 & 300×600
Μια καμπάνια μπορεί να αποτελείτε από περισσότερα του ενός banner διαφορετικής διάστασης ή δημιουργικού.

Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ. Η έναρξη της καμπάνια ή της δημοσίευσης άρθρου θα γίνει με την κατάθεση του συμφωνημένου ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό μας και κατόπιν θα σας αποσταλεί τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών.

Για θέματα προβολής στο παρόν site μπορείτε να επικοινωνήσετε Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 18:00 στο 6948009497.