Αρχική » Yes I Do » Διαδικαστικά & Άδειες Γάμου » Οι δημιουργοί του publees.com μας μιλάνε για την αναγγελία γάμου μέσω Internet
Anaggelia gamou se efimerida

Οι δημιουργοί του publees.com μας μιλάνε για την αναγγελία γάμου μέσω Internet

Χρησιμοποίησα για πρώτη φορά την online υπηρεσία δημοσίευσης σε εφημερίδες, publees.com, όταν χρειάστηκε να δημοσιεύσω ένα έγγραφο νομικού περιεχομένου. Περιηγήθηκα όμως σε όλες τις επιλογές που προσφέρει στον χρήστη και διαπίστωσα ότι πρόκειται για ένα εύχρηστο εργαλείο στα χέρια κάθε ενδιαφερόμενου, ο οποίος πρέπει να δημοσιεύσει κάποιο κείμενο ή μια αναγγελία σε εφημερίδα. Περισσότερα όμως θα μας εξηγήσουν οι δημιουργοί του publees.com, κος Μάνος Καρκώνης και κος Θανάσης Λυκούδης.

Teleiosgamos.gr (TG): Τι είναι το publees.com; Είναι ακόμα ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα σε αυτό;

Μάνος Καρκώνης (MK) : Το publees είναι το μοναδικό site που παρέχει υπηρεσίες δημοσιεύσης σε εφημερίδες. Είναι πρωτοποριακό, καινοτόμο και θα μπορούσαμε να πούμε ριζοσπαστικό αναφορικά με τον τρόπο που λειτουργούσε μέχρι και σήμερα η διαδικασία δημοσίευσης σε εφημερίδες. Είναι ένα μοναδικό εργαλείο εξυπηρέτησης για πολύ κόσμο.

(TG): Ποια η πηγή έμπνευσης για την δημιουργία αυτής της καινοτόμου, όπως λέτε, διαδικτυακής υπηρεσίας; Και ποιος ο σκοπός της;

Θανάσης Λυκούδης (Θ.Λ) : Η πηγή έμπνευσης για το publees.com ήταν η ανάγκη για καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση όλων αυτών των ανθρώπων που είτε υποχρεώνονται, βάσει νόμου να πραγματοποιήσουν δημοσιεύσεις σε εφημερίδες, είτε επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τις εφημερίδες για κάθε είδους διαφημιστική προβολή των ίδιων ή των επιχειρήσεων τους.

Όντας πολλά χρόνια μέσα στον χώρο των εφημερίδων και έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία αποφασίσαμε να κάνουμε την υπόθεση «Δημοσίευση σε Εφημερίδες»…παιχνιδάκι για όλους!

(TG):  Ας έρθουμε τώρα στα δικά μας, η αναγγελία γάμου σε εφημερίδα ήταν και είναι δύσκολη υπόθεση; Γιατί να την πραγματοποιήσει ένα μελλόνυμφο ζευγάρι μέσω του publees;

(Θ.Λ.) : Η αναγγελία γάμου, όπως ξέρετε καλύτερα από εμάς, είναι ένα από τα πρώτα βήματα, μέσα από μια μεγάλη λίστα υποχρεώσεων, που πρέπει να πραγματοποιήσει το μελλόνυμφο ζευγάρι προκειμένου να παντρευτεί.

Για να βάλουν την αναγγελία γάμου τους πρέπει σε εργάσιμες ώρες και ημέρες να πάρουν τηλέφωνα σε εφημερίδες ώστε να πάρουν προσφορά για το κόστος της δημοσίευσης, έπειτα αφού επιλέξουν την εφημερίδα θα πρέπει να ζητήσουν το λεκτικό απο την εφημερίδα (υπάρχει συγκεκριμένο λεκτικό). Στη συνέχεια θα πρέπει να στείλουν το λεκτικό στην εφημερίδα με fax (κάποιες εφημερίδες δέχονται και email). Μετά πρέπει να καλέσουν την εφημερίδα για να επιβεβαιώσουν ότι έχει παραληφθεί το fax ή το email, αν δεν το έχουν λάβει να το ξαναστείλουν και τέλος να πληρώσουν. Το πως θα πληρώσουν είναι ένα άλλο θέμα! Κάποιες εφημερίδες δεν δέχονται κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (!) αλλά μόνο πληρωμή στα γραφεία τους. Άλλες εφημερίδες δέχονται κατάθεση αλλά δυστυχώς το ζευγάρι πρέπει ακόμα μια φορά να στείλει με fax το αποδεικτικό, να ξανά πάρει για επιβεβαίωση κ.ο.κ .

Να σημειώσουμε ότι αρκετές εφημερίδες θεωρούν απαραίτητη την παρουσία του ζευγαριού ή εκπροσώπου τους στα γραφεία τους, κάτι που κάνει την διαδικασία ακόμα πιο χρονοβόρα.

Μέσα από το publees η αναγγελία γάμου για το ζευγάρι γίνεται πάρα πολύ απλή, σε μόλις 4 βήματα.

1. Επιλέγετε τον τύπο της δημοσίευσης, ο οποίος στην περίπτωσή σας είναι “Αναγγελία Γάμου”

Vima 1 epilogi typou dimosiefsis anaggelia gamou

2. Συμπληρώνετε την ηλεκτρονική φόρμα με τα στοιχεία του Γαμπρού και της Νύφης και το λεκτικό δημιουργείται αυτόματα.

3. α. Συγκρίνετε την τιμή ανάμεσα σε δεκάδες εφημερίδες, ώστε να βρείτε αυτή που ταιριάζει στην τσέπη σας.

    β. Επιλέγετε την επιθυμητή ημερομηνία δημοσίευσης από τα «έξυπνα» ημερολόγια μας.

 

Vima 2 & Vima 3 symplirosi keimenou aggelias & epilogi efimeridas & imerominias dimosiefsis

Vima 4 Kalathi agoron oloklirosi paraggelias

4. Τέλος, επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής.

Έχουμε φροντίσει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας δίνοντας τρεις (3) επιλογές: Paypal – Τραπεζική Κατάθεση – Πιστωτική, Προπληρωμένη, Χρεωστική Κάρτα.

Και το πιο ωραίο… το κάνετε οποιαδήποτε ώρα και ημέρα θέλετε. Απ’ όπου και αν βρίσκεστε, αρκεί να έχετε πρόσβαση στο internet. Απλό δεν είναι;

 

(TG):  Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον. Πριν σας ευχαριστήσω για την κουβέντα μας, πείτε μας και για τα μελλοντικά σας σχέδια.

(Μ.Κ) : Έχει γίνει ήδη το πρώτο βήμα. Το publees ήταν και συνεχίζει να είναι ένα πολύ δύσκολο project. Κάθε μέρα που περνάει το βελτιώνουμε και προσπαθούμε για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται.

Χίλια Πεντακόσια (1.500)  ζευγάρια έχουν βάλει την αναγγελία του γάμου τους σε εφημερίδες, μέχρι και σήμερα, μέσω του publees.com. Και οι εντυπώσεις αυτών απίστευτες…ακούμε πολύ καλά λόγια για τις υπηρεσίες μας. Αυτό μας κάνει ιδιαίτερα ευτυχισμένους γιατί στην πορεία, και σας το λέω με κάθε ειλικρίνεια, διαπιστώσαμε ότι τελικά δεν είναι μόνο μια εμπορική συναλλαγή. Η αίσθηση ότι «βοηθάς» με όποιον τρόπο έναν συνάνθρωπο σου… είναι μαγική!

Ευχαριστούμε τους δημιουργούς του publees.com που μας μίλησαν για την online υπηρεσία δημοσίευσης σε εφημερίδες και μας εξήγησαν τον τρόπο που μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε. Τώρα δεν μένει παρά να τη δοκιμάσετε με την πρώτη ευκαιρία, κάνοντας click στο publees.com

 

Για το Τέλειος Γάμος
Επιμέλεια : Βιβή Κωτούλα

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.