Αρχική » Ομορφιά » Φροντίδα Σώματος » Αγγιγμα χρυσού στα μαλλιά σου
Image

Αγγιγμα χρυσού στα μαλλιά σου

Νέα σειρά NIVEA HAIR CARE BRILLIANT BLONDE

Αν είσαι ξανθιά (ξέρεις εσύ: και φυσική και βαμμένη και με ανταύγειες…) γνωρίζεις από πρώτο χέρι ότι τα μαλλιά σου είναι πολύτιμα μόνο και μόνο για τα βλέμματα που τραβούν σε κάθε σου εμφάνιση. Όσο εντυπωσιακά όμως κι αν είναι, άλλο τόσο είναι ευαίσθητα. Στον ήλιο. Στη θάλασσα. Στο ζεστό αέρα.

Η νέα σειρά NIVEA HAIR CARE BRILLIANT BLONDE έρχεται προς … διάσωση, περιέχοντας τα πιο πολύτιμα συστατικά: σπόρους σιταριού και εκχυλίσματα ηλιοτρόπιου για περιποίηση, φίλτρο UV και αντιοξειδωτικά στοιχεία για προστασία. Φροντίδα, δύναμη και λάμψη είναι όλα στο χέρι σου για μαλλιά τόσο πολύτιμα, όσο ο χρυσός! Κι όλα αυτά σε 3 απλά βήματα:

Αρχισε με το νέο σαμπουάν BRILLIANT BLONDE Shampoo με Φίλτρο UV. Χαρίζει στα μαλλιά την υγρασία που χρειάζονται, ενώ το χρώμα αποκτά περισσότερη διάρκεια.

Συνέχισε με το νέο BRILLIANT BLONDE Conditioner με Φίλτρο UV που κάνει τα μαλλιά ευκολοχτένιστα και πιο απαλά, χωρίς να τα βαραίνει.

Και για το τέλος, νιώσε την αναζωογονητική δράση της νέας κρέμας φροντίδας BRILLIANT BLONDE Reflex Treatment με Φίλτρο UV που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Θρέφει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει και δίνει περισσότερη διάρκεια στο ξανθό χρώμα.

Ό, τι λάμπει είναι τα μαλλιά σου…
Teleiosgamos.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.