Αρχική » Οργάνωση γάμου » Λίστα Γάμου » Αν θέλετε Λίστα Γάμου και Μετρητά, τότε θέλετε Wedding Mall
Υπηρεσία Διαχείρισης Λίστας Γάμου Wedding Mall

Αν θέλετε Λίστα Γάμου και Μετρητά, τότε θέλετε Wedding Mall

Η ιδέα που γέννησε την υπηρεσία λίστας γάμου Wedding Mall ήταν απλή! Η δημιουργία μίας καινοτόμου υπηρεσίας Λίστας Γάμου,  η οποία να συνδυάζει:

 • Την Ευελιξία του Τραπεζικού Λογαριασμού
 • Την Αξιοπιστία ενός ποιοτικού Δικτύου Καταστημάτων
 • Τα Οφέλη της σύγχρονης Τεχνολογίας

Είναι πλέον γεγονός ότι τα περισσότερα σημερινά ζευγάρια έχουν ανάγκες που «ξεφεύγουν» από τα κλασσικά δώρα γάμου. Συνεπώς, μία κλασσική λίστα γάμου σε κατάστημα ή πολυκατάστημα δεν τα εξυπηρετεί ιδανικά. Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία τάση να χρησιμοποιείται αριθμός λογαριασμού σαν λίστα γάμου, ο οποίος προσφέρει μεν ευελιξία, αλλά αποτελεί μία άκομψη και ίσως μη-χρηστική επιλογή.

Η πρόταση του Wedding Mall έρχεται, όμως, να δώσει την βέλτιστη λύση, διότι λειτουργεί ταυτόχρονα ως

 • Κομψός τραπεζικός λογαριασμός
  • Αποδίδει πλήρως τα συγκεντρωθέντα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό των μελλόνυμφων
 • Λίστα Γάμου
  • Αποτελείται από το μεγαλύτερο δίκτυο επώνυμων καταστημάτων και εταιριών

Έτσι λοιπόν το ζευγάρι κερδίζει πολλαπλά διότι :

 • Λίστα Γάμου και Μετρητά με Wedding MallΑποκτά, σε όποιον τραπεζικό λογαριασμό δηλώσει, το ποσό που συγκεντρώθηκε στον κωδικό της λίστας του στο Wedding Mall και μπορεί να το διαθέσει όπως επιθυμεί
 • Απολαμβάνει σημαντικές εκπτώσεις και προνόμια για ένα χρόνο, σε όποιες αγορές πραγματοποιήσει από το δίκτυο των καταστημάτων που περιλαμβάνει το Wedding Mall
 • Μπορεί να χρησιμοποιήσει στο διαδίκτυο τη σελίδα για τον γάμο του, που του προσφέρει το Wedding Mall, για να ελέγχει την κίνηση της λίστας του online, να κάνει ανακοινώσεις, να ανταλλάσει μηνύματα με τους καλεσμένους, να αναρτά φωτογραφίες, χάρτες, κ.α.
 • Απολαμβάνει υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση τόσο το ίδιο όσο και οι καλεσμένοι του, μέσω του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών του Wedding Mall
 • Προσφέρει, την ευκαιρία στους καλεσμένους του να απολαύσουν κι εκείνοι προνόμια και εκπτώσεις στις αγορές τους από καταστήματα του δικτύου για έξι μήνες

Θα μπορούσε βέβαια να ρωτήσει ένα ζευγάρι: «Και γιατί να μη χρησιμοποιήσουμε έναν απλό τραπεζικό λογαριασμό, τον οποίο θα τυπώσουμε στο προσκλητήριό μας;»

Μα, γιατί η λίστα γάμου Wedding Mall δεν είναι τραπεζικός λογαριασμός, παρόλο που προσφέρει την ελευθερία του τραπεζικού λογαριασμού. Είναι μία υπηρεσία που προσφέρει τα προνόμια, την ελευθερία επιλογών και την χρηστικότητα που αναλύσαμε πιο πάνω, με έναν όμως κομψό και μοντέρνο τρόπο.

Και η επόμενη ερώτηση που θα μπορούσε να κάνει ένα ζευγάρι  είναι « Αφού δεν είναι τραπεζικός λογαριασμός, τότε ποια είναι η διαφορά του Wedding Mall από μια κλασική Λίστα Γάμου;»

Θα λέγαμε λοιπόν ότι υπάρχουν τουλάχιστον τρεις βασικές διαφορές σε σχέση με μια κλασική Λίστα Γάμου και αυτές είναι :

 • Η Ποιότητα : Τα συνεργαζόμενα καταστήματα είναι τα πλέον γνωστά στην Ελλάδα στον τομέα τους
 • Η Ελευθερία : Δεν υπάρχει δέσμευση. Το ζευγάρι είναι ελεύθερο να κινηθεί εντός ή εκτός του δικτύου καταστημάτων για τις αγορές του και γενικά μπορεί να διαθέσει το ποσό που συγκεντρώθηκε στη λίστα του, όπως επιθυμεί
 • Τα Προνόμια: Στο Wedding Mall τα ζευγάρια απολαμβάνουν προνόμια και εκπτώσεις στις αγορές τους, ενώ στις κλασσικές λίστες γάμου δεν συμβαίνει αυτό

Η λειτουργία της υπηρεσίας Wedding Mall είναι εξαιρετικά απλή! Ολοκληρώνεται σε μόλις 4 βήματα:

 • Οι μελλόνυμφοι ενημερώνονται πλήρως για την λειτουργία της Λίστας Γάμου Wedding Mall και υπογράφουν το σχετικό συμφωνητικό για να ανοίξει ο κωδικός της λίστας γάμου τους
 • Οι καλεσμένοι ενημερώνονται για τη λίστα γάμου μέσω μίας μικρής διακριτικής κάρτας που δίνεται στο ζευγάρι (δωρεάν), η οποία αναγράφει τον κωδικό της λίστας του ζευγαριού και συνοδεύει το προσκλητήριο γάμου
 • Οι καλεσμένοι μπορούν να καταθέσουν το δώρο τους σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, ή να χρησιμοποιήσουν με ασφάλεια την πιστωτική τους κάρτα μέσω της σελίδας www.weddingmall.gr ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 801 11 40 400
 • Όταν κλείσει η λίστα γάμου, μεταφέρεται το ποσό που συγκεντρώθηκε, σε οποιοδήποτε τραπεζικό λογαριασμό του ζευγαριού έχει δηλωθεί στο συμφωνητικό, σε οποιαδήποτε τράπεζα κι αν ανήκει αυτός. Ταυτόχρονα, αποστέλλεται η κάρτα μέλους Wedding Mall, την οποία το ζευγάρι επιδεικνύει στα συνεργαζόμενα καταστήματα και δικαιούται την αντίστοιχη έκπτωση στις αγορές του, η οποία ισχύει για ένα έτος.

Θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα παραπάνω, αν επισκεφτείτε το www.weddingmall.gr

Ωραία όλα αυτά θα έλεγε κάποιος, αλλά «Σε ποιον ανήκει όμως ο λογαριασμός που καταθέτουν χρήματα οι καλεσμένοι; Είναι διασφαλισμένα τα χρήματα της λίστας μου;»

Υπηρεσία Διαχείρισης Λίστας Γάμου Wedding MallΦυσικά! Τα χρήματα σας είναι πλήρως διασφαλισμένα. Όλες οι συναλλαγές (σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, μέσω Internet ή μέσω τηλεφωνικού κέντρου) εκκαθαρίζονται από την Τράπεζα Πειραιώς και στη λήξη του γάμου σας λαμβάνετε ηλεκτρονικά την επίσημη λίστα των συναλλαγών. Ο κεντρικός λογαριασμός στον οποίο συγκεντρώνονται τα χρήματα ελέγχεται εκτός από τη Wedding Mall A.E. και από ανεξάρτητο δικηγορικό γραφείο. Για οποιαδήποτε μεταφορά μεγάλων ποσών απαιτούνται πολλαπλές εγκρίσεις.

Ωραία ως εδώ, όμως θα ρώταγε κάποιος «Μπορώ να κάνω χρήση του ποσού που συγκεντρώνεται πριν κλείσει η λίστα γάμου ή να αλλάξω την ημερομηνία που έχω ζητήσει αρχικά να κλείσει η λίστα γάμου;»

Αν και μπορούν να υπάρξουν εξαιρέσεις για ιδιαίτερα σοβαρούς λόγους, το ποσό μεταφέρεται στο λογαριασμό σας μόνο όταν λήξει η λίστα γάμου σας. Επειδή η ασφάλεια των συναλλαγών είναι πρώτη προτεραιότητα, η τράπεζα Πειραιώς ενημερώνει τα συστήματά της για τον κωδικό του γάμου σας μόνο μία φορά. Έτσι, μπορείτε μόνο να παρατείνετε την λήξη της λίστας γάμου και αυτό μόνο για καταθέσεις με πιστωτική κάρτα.

Μετά τα παραπάνω, ποιος θα μπορούσε να πει ότι δεν του αρέσει η ιδέα να έχει και λίστα γάμου και μετρητά στον γάμο του, οπότε να απαλλαγεί από το δίλλημα και μάλιστα με κομψό τρόπο; Όμως θα είχε μια τελευταία απορία «Γιατί υπάρχει χρέωση για τη Λίστα Γάμου Wedding Mall;»

Εύλογη ερώτηση στην οποία θα δώσουμε σαφέστατη απάντηση και μάλιστα θα αποδείξουμε ότι στην πράξη είναι τελικά πιο συμφέρουσα και από «δωρεάν».

Κατ’ αρχήν η χρέωση κυμαίνεται από 119€ (ελάχιστη χρέωση) εώς 250€ (μέγιστη χρέωση) και καλύπτει τα λειτουργικά, διαχειριστικά και άλλα έξοδα που προκύπτουν από τη λειτουργία κάθε λίστας γάμου. Αυτή η χρέωση όμως επιστρέφεται (πολλαπλάσια) στο ζευγάρι μέσω των εκπτώσεων των συνεργαζόμενων καταστημάτων.

Για παράδειγμα, σε άλλες λίστες γάμου, το ζευγάρι που συγκέντρωσε 10.000€, θα κάνει αγορές 10.000€. Στην υπηρεσία λίστας γάμου Wedding Mall, όμως, αν αποφασίσει να κινηθεί αποκλειστικά εντός δικτύου καταστημάτων (και με μία μέση έκπτωση 10%), το ζευγάρι θα λάβει 9.750€ (έχοντας αφαιρέσει το μέγιστο ποσό χρέωσης), αλλά θα κάνει αγορές 10.833€. Άρα, σε σχέση με άλλες λίστες γάμου είναι παραπάνω από δωρεάν!

Σε ειδική σελίδα στο site του Wedding Mall, θα βρείτε απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα, αρκεί να κάνετε κλικ εδώ.

Wedding Mall
801 11 40 400 (αστική χρέωση)
info (@) weddingmall.gr
www.weddingmall.gr
 
Καταχώρηση Wedding Mall στο teleiosgamos.gr

.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.