Αρχική » Ομορφιά » Περιποίηση Προσώπου » Αντηλιακή προστασία και αντιγηραντική δράση μαζί!
dnage.jpg

Αντηλιακή προστασία και αντιγηραντική δράση μαζί!

Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να περάσουμε τον ελεύθερο χρόνο μας από μια βόλτα στην παραλία ή έναν περίπατο με την παρέα μας; Κι αν την ημέρα μας τη συνοδεύει ο ήλιος, τίποτε δεν μας φτιάχνει περισσότερο τη διάθεση!

Οι ακτίνες UVA, όμως, ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας γιατί εισχωρούν βαθιά στην επιδερμίδα και ελευθερώνουν με το σχηματισμό ελεύθερων ριζών μεγάλες ποσότητες ενέργειας που αλλοιώνουν τους σχηματισμούς τους οποίους διασχίζουν. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου η έκθεση της επιδερμίδας του προσώπου, των χεριών και του ντεκολτέ στον ήλιο λαμβάνει χώρα συνεχώς από τη στιγμή που βγαίνει κανείς από το σπίτι του ή από τον τόπο της εργασίας του, θα πρέπει να σκέπτεται κανείς την καθημερινή προστασία από τον ήλιο, ακόμη και κατά τη διάρκεια εξωτερικών δραστηριοτήτων. Η αντηλιακή κρέμα προσώπου NIVEA SUN DNAge Face Cream με SPF 50 είναι εδώ για να δράσει διπλά!

Περιέχει έναν αποτελεσματικό συνδυασμό φολικού οξέος και κρεατίνης που ενεργοποιεί αποτελεσματικά την υγιή ανανέωση των κυττάρων της επιδερμίδας από τον πυρήνα τους. Συνεπώς, προστατεύει το DNA των κυττάρων από τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου και τη γήρανση της επιδερμίδας.

Το ισορροπημένο σύστημα φίλτρων UVA/UVB αποτελεί ένα βελτιστοποιημένο σύστημα φίλτρων που προστατεύει ιδανικά την υγεία της επιδερμίδας, προσφέροντας άμεση προστασία από τα ηλιακά εγκαύματα και τις αλλεργίες του ήλιου και προλαμβάνοντας τη δημιουργία πανάδων, ρυτίδων και λεπτών γραμμών.

Τέλος, η ελαφριά μη λιπαρή σύνθεση της με ευχάριστο και διακριτικό άρωμα την καθιστά κατάλληλη για καθημερινή χρήση, ενυδατώνοντας την επιδερμίδα και χαρίζοντας απαλή και λεία αίσθηση.

Η νέα NIVEA SUN DNAge Face Sun Cream με SPF 50:

  • Προστατεύει το DNA των κυττάρων από τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου που προκαλούν την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας.
  • Προλαμβάνει τη δημιουργία πανάδων, ρυτίδων και λεπτών γραμμών, μειώνοντας τα σημάδια της γήρανσης της επιδερμίδας.
  • Είναι αδιάβροχη, έχει ελαφριά μη λιπαρή σύνθεση και ένα απαλό, φρέσκο και ευχάριστο άρωμα, ιδανική για καθημερινή χρήση.
  • Προσφέρει άμεση προστασία κατά των ακτινών UVA/UVB.
  • Είναι ιδανική για να εφαρμόζεται στις ευαίσθητες περιοχές του προσώπου, του ντεκολτέ και των χεριών.
  • Μπορεί να χρησιμοποιείται όλο το χρόνο.

Απολαύστε τώρα κάθε στιγμή της ημέρας σας και απελευθερωθείτε από κάθε έννοια χάρη στη νέα NIVEA SUN DNAge Face Sun Cream με SPF 50!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.