Αρχική » Beyond Weddings » Bolero & εσάρπες για τη νύφη του χειμώνα

Bolero & εσάρπες για τη νύφη του χειμώνα

Με το φθινόπωρο να έχει φτάσει στα 2/3 του, πριν μας αποχαιρετήσει για να δώσει τη θέση του στον χειμώνα και με το κρύο να αρχίζει να γίνεται όλο και πιο αισθητό, είναι παραπάνω από απαραίτητο, για μια νύφη, να επιλέξει εκείνο το αξεσουάρ που θα την προστατέψει από την ψύχρα την ημέρα του γάμου της.

Οι επιλογές είναι πολλές, τόσο σε στυλ, όσο και σε υλικά. Ανάμεσά τους είναι οι εσάρπες, τα μπολερό, τα ζεκατάκια, οι κάπες κ.α. Και όλα αυτά από υφάσματα και υλικά όπως το μαλλί, η συνθετική γούνα, το μετάξι κ.α.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες για να σας δώσουμε έμπνευση, όσο αναζητάτε το κατάλληλο αξεσουάρ που θα συμπληρώσει την δική σας νυφική εμφάνιση.

Μπολερό και cover ups για τη νύφη του φθινοπώρου και του χειμώνα

images via  1, 2

Και οι ιδέες συνεχίζονται με πιο “ζεστές” προτάσεις

bolero cover up bridal

images via 1 & 2

bolero cover up bridal

images via 1, 2

bolero cover up bridal

images via 1 & 2

bolero cover up bridal

images via 1 & 2

Wedding wraps

images via 1, 2 & 3

Αν θέλετε να βάλετε χρώμα στην νυφική εμφάνιση σας, μπορείτε να διαλέξετε ένα ζακετάκι, μπολερό, εσάρπα κλπ σε κάποιο χρώμα διαφορετικό από το κλασικό λευκό. Μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες ιδιαίτερες πινελιές της εμφάνισή σας, όπως για παράδειγμα τα νυφικά παπούτσια, μια ζώνη στο νυφικό φόρεμα, ένα υφασμάτινο λουλούδι στη φούστα ή ένα αξεσουάρ για τα μαλλιά. Η εσάρπα και τα νυφικά παπούτσια σε χρώμα magenta στην παραπάνω φωτογραφία δίνουν μια πολύ ενδιαφέρουσα διάσταση στην συνολική εικόνα. Δεν νομίζετε;

Εσείς τι σκέφτεστε να φορέσετε πάνω από το νυφικό σας;