X

Η Pantone ανακοινώνει “το Χρώμα της Χρονιάς”

Η Pantone από το 2000 ανακοινώνει κάθε χρόνο το χρώμα της χρονιάς. Το χρώμα εκείνο που η δημιουργική ομάδα της πιστεύει ότι αντιπροσωπεύει την αίσθηση της εποχής, το περιβάλλον, τους ανθρώπους, την διάθεση που υπάρχει γύρω μας.

Color of the year 2021

Για το 2021 το χρώμα της χρονιάς για την Pantone είναι … δύο. Πρόκειται για το πάντρεμα του γκρι και του κίτρινου και πιο συγκεκριμένα των κωδικών PANTONE 17-5104 Ultimate Gray και PANTONE 13-0647 Illuminating. Αυτός ο συνδυασμός είναι πολύ δημιουργικός, αισιόδοξος και μπορεί να υιοθετηθεί για μια μοντέρνα βάπτιση ή μια δεξίωση γάμου πέρα από τις κλασικές αποχρώσεις.

Τα χρώματα της χρονιάς από το 2000

Στα αγαπημένα μας ανήκει, επίσης, το χρώμα της χρονιάς για το 2014. Σύμφωνα με την Pantone, είναι μια γλυκιά απόχρωση που συνδυάζει τόνους του ροζ, του φούξια και του μωβ. Την ονομάζει Radiant Orchid, αντλώντας έμπνευση από τον χρωματισμό της ορχιδέας. Για το συγκεκριμένο χρώμα ετοιμάσαμε εδώ ένα μικρό αφιέρωμα, για το πώς θα μπορέσετε αν θέλετε να το εντάξετε στον γάμο ή στη βάπτιση. Για την ώρα, ας δούμε ποια ήταν τα χρώματα κάθε χρονιάς από το 2000 και μετά!

Το χρώμα της χρονιάς από το 2000 ως και το 2014 σύμφωνα με την Pantone

Ποια χρονιά έχει ένα αγαπημένο χρώμα σας;

Photo: Canva

 

Categories: Beyond Weddings
Related Post