Αρχική » Beyond Weddings » Οι επιδείξεις μόδας την 2η μέρα της AXDW

Οι επιδείξεις μόδας την 2η μέρα της AXDW

Η επιτυχία της διοργάνωσης συνεχίστηκε και τη 2η ημέρα η διεθνής εβδομάδα μόδας της Αθήνας, Mercedes-Benz Athens Xclusive Designers Week.

Στις επιδείξεις μόδας που πραγματοποιήθηκαν την 2η ημέρα της διοργάνωσης, παρουσίασαν τις συλλογές τους οι εξής σχεδιαστές:

Η Rita Pateroni με τη συλλογή Φ κατάφερε να συνδέσει τη μόδα και τις προτάσεις της για τη νέα σεζόν με μαθηματικούς τύπους και τη φυσική, την τέχνη, την ευαισθησία και την καλαισθησία. Βασικά χρώματα της συλλογής ήταν το λευκό, το μαύρο και το κόκκινο.

Rita Pateroni
Οι δημιουργίες της Rita Pateroni

Η Andreea Tincu & Sense έδωσε χρώμα στην πασαρέλα της MB AXDW με έντονους τόνους του κόκκινου, του μπλε, του κίτρινου και του πράσινου, παραμένοντας όμως πιστή στον αγαπημένο της συνδυασμό του λευκού και του μαύρου. Εντυπωσιακά ήταν τα αξεσουάρ-καπέλα που χρησιμοποιήσε η σχεδιάστρια!

O Miltos παρουσίασε τη νέα του συλλογή, που διατήρησε το κλασικό και κομψό στοιχείο του σχεδιαστή και αποτέλεσε μια αναδρομή στην εποχή των 30’s : Εύθραυστες φιγούρες, κοριτσίστικη διάθεση, τζαζ ήχοι, παστέλ τόνοι, δαντέλα, κλος φούστες, swing, charleston και μια γενιά γυναικών που ζει τον ερωτισμό, λίγο πριν το μεγάλο Κραχ.

Miltos
Στιγμιότυπα από την πασαρέλα με τις προτάσεις του Miltos

Βαθύ κόκκινο, πράσινο, μαύρο και ένα εντυπωσιακό φινάλε με δημιουργίες σε σκούρο μπλε ήταν τα χαρακτηριστικά της νέα συλλογής Ratt by Rita Attalla, που αναπόλησε την εποχή των Disco Divas και μετέφερε τους θεατές στην εποχή των 70s και των Roy Halston και Jerry Hall.

Ο Angelos Frentzos εξέπληξε για άλλη μια φορά το κοινό της διεθνούς εβδομάδας μόδας : Η επίδειξη των εντυπωσιακών συλλογών MARMOREAL SPRAWLS Women και CARTOMANCHIC RUGS Men υπό τους ήχους dark wave, που επιμελήθηκαν οι Alex Machairas (In Trance 95 / Minimal Wave records) και George Geranios (Undo records), πραγματοποίηθηκε σε μια σκοτεινή αίθουσα, δίνοντας το προσωπικό στίγμα του διεθνούς Έλληνα σχεδιαστή!

Δείτε, κάνοντας click εδώ, τις επιδείξεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της 3ης μέρας της AXDW.