Αρχική » Δεξίωση » Χώροι Δεξίωσης » Update :: Νικήτρια :: Διαγωνισμός για το ωραιότερο Carpe Diem Style
Carpe Diem Luxury Halla αίθουσα δεξιώσεων στην Πάρνηθα

Update :: Νικήτρια :: Διαγωνισμός για το ωραιότερο Carpe Diem Style

Η αίθουσα Carpe Diem στην Πάρνηθα αλλάζει κάθε φορά στυλ και προσαρμόζεται ανάλογα με την δεξίωση ή όποια άλλη εκδήλωση φιλοξενεί. Ακολουθεί το θέμα κάθε γάμου, την ζωντάνια κάθε βάφτισης, τη φιλοσοφία κάθε εταιρικής εκδήλωσης, προτείνοντας το ανάλογο μενού και την ιδανική διακόσμηση, αλλά τηρώντας πάντα το ίδιο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης.

Οι ιδιοκτήτες της αίθουσας είναι νέοι άνθρωποι με όρεξη και πάθος για τη δουλειά τους και θέλουν κι εσείς να έχετε ενεργή συμμετοχή σε αυτή.

Δημιούργησαν λοιπόν πέντε (5) διαφορετικά Carpe Diem Styles, τα φωτογράφησαν και τώρα ζητούν από εσάς να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό για να διαλέξετε το στυλ που σας αρέσει περισσότερο.

Με τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, πέρα από τις ιδέες που θα πάρετε από τους στολισμούς που διαγωνίζονται, θα μπείτε και στην κλήρωση για να κερδίσετε 500 ευρώ μετρητά, τα οποία θα τα χαρείτε όπως θέλετε!!! Οι συμμετοχές συνεχίζονται μέχρι τα μεσάνυχτα της 21ης Απριλίου 2011.

Μην χάνετε άλλο χρόνο… δείτε όλα τα στυλ κάνοντας κλικ εδώ, απαντήστε διαλέγοντας το ωραιότερο, κατά τη γνώμη σας, Carpe Diem Style και μπείτε στην κλήρωση!

Ο Διαγωνισμός ολοκληρώθηκε! Η κλήρωση έγινε!

Τυχερή νικήτρια είναι η Ασπασία Τσούτσουρα

Συγχαρητήρια στην νικήτρια και σε καλή μεριά τα 500 ευρώ μετρητά!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.