Αρχική » Beyond Weddings » Δωρεάν κλινική εξέταση μαστού από τις 23 Μαΐου μέχρι τις 10 Ιουνίου 2011

Δωρεάν κλινική εξέταση μαστού από τις 23 Μαΐου μέχρι τις 10 Ιουνίου 2011

Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου μαστού σώζει ζωές

Η ιατρική μπορεί να αντιμετωπίσει και να νικήσει τον καρκίνο του μαστού ευκολότερα από ότι στο παρελθόν, αρκεί να διαγνωστεί έγκαιρα.

Αφορά κάθε γυναίκα ηλικίας πάνω από 20 ετών και όσο κι αν είναι ένα θέμα που ίσως μας αγχώνει ή μας στενοχωρεί, όσο κι αν περνά από το μυαλό μας φευγαλέα και αμέσως μετά σκεφτόμαστε ότι δεν θα συμβεί σε εμάς, όσο κι αν προσπαθούμε να διώξουμε την αγωνία και τον πανικό που μας πιάνει στιγμιαία ακόμη και στη σκέψη, θα πρέπει να εξεταζόμαστε για να έχουμε την ευκαιρία να το μάθουμε έγκαιρα, να το αντιμετωπίσουμε και να θεραπευτούμε.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνεργασία με την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού δίνουν σε όλες τις γυναίκες την ευκαιρία της δωρεάν κλινικής εξέτασης του μαστού.

Οι γυναίκες ηλικίας μεταξύ 20 & 39 ετών μπορούμε να καλέσουμε τηλεφωνικά στο 2108253253 και να κλείσουμε ραντεβού για έναν προληπτικό έλεγχο δωρεάν, από τις 23 Μαΐου μέχρι τις 10 Ιουνίου 2011 {αρχικά ήταν μέχρι τις 3 Ιουνίου, αλλά δόθηκε παράταση λόγω των πολλών τηλεφωνημάτων}.

 

Δωρεάν κλινική εξέταση μαστού 2011 από το άλμα ζωής
Από 23 Μαΐου ως 10 Ιουνίου 2011 κλείστε ραντεβού στο 210825325 και κάντε δωρεάν εξέταση μαστού

Όπως ενημερωνόμαστε από τη σελίδα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», ειδικευμένοι γιατροί της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού (ΕΧΕΜ) θα εξετάσουν δωρεάν τις γυναίκες που θα κλείσουν το ραντεβού τους και, κατά 98% όπως δείχνουν οι στατιστικές, θα τις διαβεβαιώσουν ότι το στήθος τους είναι μια χαρά. Υπάρχει περίπτωση να επισημάνουν κάποιο άλλο συνηθισμένο – όχι κακοήθες – πρόβλημα, που καλό είναι να το έχουν υπόψη τους για να το αντιμετωπίσουν.  Αν χρειαστεί να γίνει κάποια επιπλέον εξέταση, όπως  υπερηχογράφημα ή μαστογραφία, θα έχουν τη δυνατότητα να την κάνουν σε αξιόπιστο διαγνωστικό κέντρο, εντελώς δωρεάν.

Δυστυχώς το ποσοστό πρώιμης διάγνωσης της ασθένειας στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά χαμηλό. Εκτιμάται ότι είναι μικρότερο από 10%, σε αντίθεση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες που φθάνει έως και το 60%!

Κάθε τρία χρόνια, από την ηλικία των 20 έως 39 ετών, χρειάζεται να επισκεπτόμαστε ειδικό γιατρό για κλινική εξέταση μαστών. Μην το αμελήσουμε και μη το αναβάλουμε γι’ άλλη μια φορά. Είναι καλύτερα να γνωρίζουμε. Και είναι καλύτερα να γνωρίζουμε όσο το δυνατό πιο νωρίς.

Ενημερώστε τώρα κιόλας και τις φίλες σας, για την δωρεάν εξέταση μαστού. Μεταδώστε κι εσείς το μήνυμα! Καλέστε τώρα στο 2108253253 και κλείστε το ραντεβού σας

Το Πρόγραμμα υλοποιείται από τα καθαρά έσοδα του Αγώνα Greece Race for the Cure® 2010 .

Επισκεφτείτε το site του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και ενημερωθείτε εκτενέστερα.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.