Αρχική » Ομορφιά » Υγεία & Ευεξία » Dr Stuart’s Herbal Teas
dr.stuarts_fin

Dr Stuart’s Herbal Teas

Τα Dr Stuarts Herbal Teas, από τον προσωπικό γιατρό της βασίλισσας της Αγγλίας

Είναι σε λίγους γνωστό ότι οι Άγγλοι ξέρουν από τσάι. Όταν όμως, ο προσωπικός γιατρός της βασίλισσας, ο οποίος εξειδικεύεται στις ευεργετικές επιπτώσεις των βοτάνων στην λειτουργία του οργανισμού μας, αποφασίζει να παντρέψει διάφορα βότανα με διάφορες ποικιλίες τσαγιών, έχουμε ένα αποτέλεσμα που αξίζει τον κόπο να δοκιμαστεί. Έτσι γεννήθηκε η σειρά εξειδικευμένων τσαγιών, που φέρουν σαν brand name το όνομα του «Dr Stuart».

Κάθε ένα είδος, αποτελεί το αποτέλεσμα μακροχρόνιων πειραμάτων και αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας, και οι αποτοξινωτικές ιδιότητες τους, μαζί με την γευστική απόλαυση, τα έφεραν στην πρωτοπορία της πολύ «έμπειρης» αγγλικής αγοράς. Σαν μία επιπλέον «πινελιά», τα προϊόντα αυτά, είχαν την τύχη να συσκευαστούν και σε μία από τις πιο επιτυχημένες και μοντέρνες συσκευασίες οι οποίες υπογραμμίζουν την «φρεσκάδα» και την μοντέρνα ματιά, σε ένα ιδιαίτερο απαιτητικό σημερινό τρόπο ζωής.

Δεν είναι τυχαίο, ότι οι συσκευασίες αυτές των «Dr Stuarts Herbal Teas», έχουν επιλεγεί από το μουσείο μοντέρνας τέχνης, στη Νέα Υόρκη, σαν μία από τις πιο πρωτότυπες συσκευασίες τροφίμων. Η Connemara, έχει διαλέξει 10 από τουλάχιστον 50 διαφορετικές γεύσεις απίθανων συνδυασμών, για να ανοίξει αυτή την αγορά στην Ελλάδα και είμαστε σίγουροι ότι γρήγορα οι ευεργετικές ιδιότητες αυτών των τσαγιών, σε συνδυασμό με την εκλεκτή γεύση, θα γίνουν μία πετυχημένη κατηγορία προϊόντων στην Ελλάδα.

 

Dr Stuart’s Teas:

Throat Relief, Winter Ease, Chamomile, Slim Plus, Triple Ginseng Plus, Skin Purify, Valerian Plus, Green Tea Original, Echinacea Plus, Detox

Γιώργος Σιάφης
CONNEMARA ΕΠΕ
Τηλ
: 2108071020
Email
:connemara@connemara.gr

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.