Ρόλοι & Αρμοδιότητες

Ένα γλωσσάριο για όλους

Image

Ποιος μπορεί να φανταστεί ότι ο προγραμματισμός ενός γάμου θα μπορούσε να είναι τόσο απαιτητικός, όσο η οργάνωση μιας σημαντικής παραγωγής του Broadway; Για να σας βοηθήσουμε στην οργάνωση της γαμήλιας τελετής, σας παρουσιάζουμε μια διανομή ρόλων και αρμοδιοτήτων για τη μεγάλη μέρα. (Να θυμόσαστε ότι στους περισσότερους ρόλους μπορεί να αντεπεξέλθει ο καθένας, και εάν θέλετε περισσότεροι από ένας). Σε κάθε υποκατηγορία θα βρείτε το ρόλο των αντίστοιχων προσώπων.

 

Νύφη: Καμία έκπληξη εδώ. Τα καθήκοντα της νύφης είναι να προγραμματίσει όλες οι πτυχές του γεγονότος μαζί με το γαμπρό, από το να παραγγείλει τις μπουτονιέρες μέχρι να κλείσει το χώρο της δεξίωσης. Επίσης, παντρεύεται το γαμπρό. Η επιτυχία της; Ο στόχος της; Να διατηρεί το κέφι και το χαμόγελο της όσο περισσότερο γίνεται.

 

Γαμπρός: Είναι συγκυβερνήτης του γαμήλιου προγραμματισμού μαζί με τη νύφη. Είναι εκείνος που παίρνει τις διάφορες αποφάσεις σαν άνδρας. Οι κύριες ευθύνες του μπορεί να περιλαμβάνουν (αλλά δε περιορίζονται): η επιλογή της ορχήστρας ή του  DJ, το κλείσιμο του νυφικού αυτοκινήτου, τη χωροταξία της δεξίωσης και το προγραμματισμό του ταξιδιού του μέλιτος. Μαντέψτε ακόμη; Είναι εκείνος που παντρεύεται τη νύφη. Ο στόχος του; Να κάνει τη νύφη να γελάει όσο περισσότερο γίνεται.

{loadposition banner_con}

 

Δείτε στις αντίστοιχες κατηγορίες τους άλλους ρόλους…. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.