Αρχική » Οργάνωση γάμου » Ρόλοι & Αρμοδιότητες » Ένα γλωσσάριο για όλους
ένα γλωσσάριο για όλους

Ένα γλωσσάριο για όλους

Ποιος μπορεί να φανταστεί ότι ο προγραμματισμός ενός γάμου θα μπορούσε να είναι τόσο απαιτητικός, όσο η οργάνωση μιας σημαντικής παραγωγής του Broadway; Για να σας βοηθήσουμε στην οργάνωση της γαμήλιας τελετής, σας παρουσιάζουμε μια διανομή ρόλων και αρμοδιοτήτων για τη μεγάλη μέρα. (Να θυμόσαστε ότι στους περισσότερους ρόλους μπορεί να αντεπεξέλθει ο καθένας, και εάν θέλετε περισσότεροι από ένας). Σε κάθε υποκατηγορία θα βρείτε το ρόλο των αντίστοιχων προσώπων.

 Νύφη: Καμία έκπληξη εδώ. Τα καθήκοντα της νύφης είναι να προγραμματίσει όλες οι πτυχές του γεγονότος μαζί με το γαμπρό, από το να παραγγείλει τις μπουτονιέρες μέχρι να κλείσει το χώρο της δεξίωσης. Επίσης, παντρεύεται το γαμπρό. Η επιτυχία της; Ο στόχος της; Να διατηρεί το κέφι και το χαμόγελο της όσο περισσότερο γίνεται.

 Γαμπρός: Είναι συγκυβερνήτης του γαμήλιου προγραμματισμού μαζί με τη νύφη. Είναι εκείνος που παίρνει τις διάφορες αποφάσεις σαν άνδρας. Οι κύριες ευθύνες του μπορεί να περιλαμβάνουν (αλλά δε περιορίζονται): η επιλογή της ορχήστρας ή του  DJ, το κλείσιμο του νυφικού αυτοκινήτου, τη χωροταξία της δεξίωσης και το προγραμματισμό του ταξιδιού του μέλιτος. Μαντέψτε ακόμη; Είναι εκείνος που παντρεύεται τη νύφη. Ο στόχος του; Να κάνει τη νύφη να γελάει όσο περισσότερο γίνεται.

 

Δείτε στις αντίστοιχες κατηγορίες τους άλλους ρόλους….

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.