Η νικήτρια του διαγωνισμού Carpe Diem Style παρέλαβε την επιταγή της

Προχθές, Τετάρτη 4 Μαΐου 2011 ήταν μια από τις μέρες που βραδιάζει κι εσύ από το πρωί δεν έχεις προλάβει να πάρεις ανάσα, αφού η μια δουλειά… όχι απλώς διαδέχεται την άλλη, αλλά πρέπει να έχεις ταυτόχρονα την προσοχή σου στραμμένη σε πολλές κατευθύνσεις!

Την ίδια μέρα όμως, η Σίσσυ θα παραλάμβανε την επιταγή της από το Carpe Diem ως η νικήτρια του διαγωνισμού Carpe Diem Style, που φιλοξενήσαμε πριν μερικές μέρες στο teleiosgamos.gr

Δεν γινόταν λοιπόν να αρνηθούμε την πρόσκληση των ιδιοκτητών του χώρου για να είμαστε κι εμείς εκεί. Δεν γινόταν να λείπουμε από την παράδοση του χρηματικού δώρου των 500 ευρώ, κυρίως γιατί θέλαμε πάρα πολύ να γνωρίσουμε την Σίσσυ και τον καλό της, αφού πρόκειται για μία από τα ενεργά μέλη του Forum μας!

Maria Sissy Carpe Diem
Η Μαρία Δαμάσκου, μία εκ των ιδιοκτητών της αίθουσας Carpe Diem στην Πάρνηθα, παρέδωσε την επιταγή αξίας 500 ευρώ στην Σίσσυ Τσούτσουρα, νικήτρια του διαγωνισμού Carpe Diem Style - Photo from carpediem-hall.gr

Έτσι λοιπόν επιβιβαστήκαμε στο αεροπλάνο {εεε… στο αυτοκίνητο ήθελα να πω 😀 } και φτάσαμε στο Carpe Diem σημειώνοντας νέο ρεκόρ χρόνου, όπου η Σίσσυ και ο Μάνος ήταν ήδη εκεί και συζητούσαν με τον Νίκο, τον Γιώργο και τη Μαρία σε ένα ευχάριστο και χαλαρό κλίμα.

Χαρήκαμε πάρα πολύ που γνωρίσαμε τα παιδιά, γιατί πρόκειται για ένα πολύ όμορφο, γλυκό, ευχάριστο και προσγειωμένο ζευγάρι. Δεν σας κρύβω ότι ένιωσα περήφανη, που οι αναγνώστες μας και τα ενεργά μέλη μας είναι από τόσο καλή “πάστα ανθρώπου”.

Μιλήσαμε για πολύ ώρα, που δεν καταλάβαμε πώς πέρασε, μάθαμε λεπτομέρειες για τον γάμο των παιδιών, γνωριστήκαμε καλύτερα σε προσωπικό επίπεδο και επιβεβαιώσαμε μέσα από την κουβέντα μας ότι στο Internet μπορούν να δημιουργηθούν αληθινές φιλίες, όπως αυτές που ξεκινούν μεταξύ των μελών του Forum!

Στο blog του Carpe Diem μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό video από την παράδοση της επιταγής και να μάθετε τι δήλωσε η νικήτρια Σίσσυ στην κάμερα ! Πώς θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα που κέρδισε; Κάντε κλικ για να τη γνωρίσετε και να μάθετε!

Εμείς της ευχόμαστε για ακόμη μια φορά να είναι πάντα τυχερή στη ζωή της, η ώρα η καλή με τον Μάνο της και μια υπέροχη ζωή για τους δυο τους με πολλά γλυκά κουτσουβελάκια να αλωνίζουν στο σπίτι τους!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top