X

Η λινάτσα και οι χρήσεις της στον γάμο & τη βάπτιση {Μέρος 3}

Συνέχεια από το 2ο μέρος με τίτλο «Ιδέες για τον γάμο & τη βάπτιση με βασικό υλικό τη λινάτσα»

Καλύψτε με λινάτσα καρέκλες, γλάστρες και γλαστράκια ή απλά διακοσμήστε τα

Φαρδιές λωρίδες λινάτσας μπορούν να αγκαλιάζουν τις πλάτες από τις καρέκλες της δεξίωσης, για να δώσουν στυλ και χρώμα. Μπορούν ακόμη να δεθούν μόνο από τη μια άκρη της καρέκλας και να κρατούν ένα μικρό μπουκέτο από λουλούδια ή κάποιο άλλο διακοσμητικό. Οι τρόποι για να δέσετε ένα κομμάτι λινάτσας σε μια καρέκλα είναι πολλοί και μπορείτε να ανακαλύψετε κι άλλους αν πειραματιστείτε. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει η δυνατότητα για να διακοσμηθούν όλες οι καρέκλες, μπορείτε να διακοσμήσετε τις μισές, ή μόνο τις καρέκλες του γαμπρού και της νύφης ή μόνο τις καρέκλες του νυφικού τραπεζιού. Πάρτε μερικές ιδέες από τις εικόνες που ακολουθούν.

  

photos via 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7      

Με πολλούς τρόπους μπορούν να «ντυθούν» ή να διακοσμηθούν με λινάτσα και οι γλάστρες και τα γλαστράκια στον γάμο και την βάπτιση (ή και στο σπίτι…). Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα πάρετε αρκετές ιδέες για το πώς να τη χρησιμοποιήσετε και να τη συνδυάσετε με άλλα υλικά και υφάσματα, όπως δαντέλα, κουμπιά κ.α.

photos via 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8    

Γιατί μπορεί να έχετε γλάστρες και γλαστράκια στη δεξίωση; Μα γιατί είναι δοχεία που μπορούν να φιλοξενήσουν από λουλούδια (εννοείται) μέχρι και τα διαφορετικά είδη κουφέτων που θα διαλέξετε! Τα μικρά γλαστράκια είναι άλλωστε ωραία λύση για μπομπονιέρες ή και για κεντρική διακόσμηση των τραπεζιών, τα οποία στο τέλος θα μοιραστούν στους καλεσμένους.

Κάντε click πιο κάτω στο Pages: 1,2… και συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για περισσότερες ιδέες με λινάτσα για λουλούδια

Page: 1 2 3 4

Related Post