Αρχική » Οργάνωση γάμου » Ρόλοι & Αρμοδιότητες » Γάμος οικονομικός και πρωτότυπος εκτός Σαββάτου Μέρος Β
Oikonomikos gamos ektos Savvatou

Γάμος οικονομικός και πρωτότυπος εκτός Σαββάτου Μέρος Β

Ωστόσο και τα ζευγάρια, που αποφασίζουν να παντρευτούν στην πόλη τους εκτός Σαββάτου, θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους για το πρόγραμμα των καλεσμένων τους, πως ένας γάμος Παρασκευής θα διαρκέσει μέχρι τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, ένας γάμος που θα γίνει Κυριακή μεσημέρι θα λήξει αργά το απόγευμα, ενώ αν τελεστεί το απόγευμα θα λήξει αρκετά νωρίς το βράδυ, καθώς η επόμενη μέρα είναι εργάσιμη για όλους. Για τους λόγους αυτούς και για να περάσουν όμορφα οι καλεσμένοι, θα πρέπει οι μελλόνυμφοι να μεριμνήσουν για την ομαλή ροή του προγράμματος της ημέρας, να αποφύγουν περιττές καθυστερήσεις και να προσθέσουν εκπλήξεις που θα ευχαριστήσουν τους καλεσμένους τους.

Η ώρα του γάμου είναι το παν, η ώρα η καλή!

Σκέφτεστε ότι μια οποιαδήποτε ημέρα εκτός Σαββάτου, δεν έχει νόημα για γάμο; Σε καμία περίπτωση. Ακριβώς επειδή δεν είναι Σάββατο βράδυ, δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι γιορτή. Οι γάμοι που τελούνται Παρασκευή βράδυ ή Κυριακή μπορεί να είναι εξίσου εκλεπτυσμένοι και ευχάριστοι όπως εκείνοι του Σαββάτου.

Φροντίστε να συνδυάσετε τη δεξίωση ενός γάμου Κυριακής πρωί με ένα μεσημεριανό γεύμα. Φανταστείτε την τελετή να αρχίζει γύρω στις 12 π.μ. και να ακολουθεί δεξίωση, η οποία να ολοκληρώνεται γύρω στις 5-6 μ.μ.και όλοι να επιστρέφουν χαρούμενοι και γεμάτοι, το ίδιο κι εσείς Και να υπάρχει χρόνος για ξεκούραση πριν το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας! Από την άλλη, ένας γάμος Παρασκευής μπορεί να είναι πιο απαιτητικός και να καταλήγει σε ένα soiree έναστρης νύχτας, που η διασκέδαση κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αλλά και πάλι ξημερώνει Σάββατο και όλοι έχουν μπροστά τους άπλετο χρόνο για όλες τις άλλες ασχολίες τους, για την οικογένειά τους και για ξεκούραση.

Σκεφτείτε όλες τις πιθανές ημέρες, τα υπέρ και τα κατά τους, τις λύσεις που ταιριάζουν σε καθεμία από αυτές και μετά πάρτε την τελική σας απόφαση.

Η συντακτική ομάδα του Τέλειος Γάμος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.