Αρχική » Οργάνωση γάμου » Ρόλοι & Αρμοδιότητες » Γλωσσάριο Παρανύμφων
Παράνυμφοι

Γλωσσάριο Παρανύμφων

Ποιος μπορεί να φανταστεί ότι ο προγραμματισμός ενός γάμου θα μπορούσε να είναι τόσο απαιτητικός, όσο η οργάνωση μιας σημαντικής παραγωγής του Broadway;

Για να σας βοηθήσουμε στην οργάνωση της γαμήλιας τελετής, σας παρουσιάζουμε μια διανομή ρόλων και αρμοδιοτήτων για τη μεγάλη μέρα. (Να θυμόσαστε ότι στους περισσότερους ρόλους μπορεί να αντεπεξέλθει ο καθένας, και εάν θέλετε περισσότεροι από ένας).

Σε κάθε υποκατηγορία θα βρείτε το ρόλο των αντίστοιχων προσώπων.

 Μεγάλες Παράνυμφοι: Μπορεί να είναι συγγενείς της νύφης ή αξιόπιστες και λατρευτές φίλες, οι οποίες μπορούν να συνεργαστούν άψογα για να συμπαρασταθούν  στη νύφη. Αν τους ζητηθεί, βοηθούν να επιτευχθούν οι γαμήλιοι στόχοι, όπως να σταλούν τα προσκλητήρια, να διοργανωθεί το bachelorette πάρτι, να συμβουλέψουν τη νύφη για την επιλογή του νυφικού της και οτιδήποτε άλλο για την προετοιμασία της μεγάλης μέρας. Όταν υπάρχουν παράνυμφοι στο γάμο, όλοι προσδοκούν ότι θα σαρώσουν τη πίστα και θα δώσουν ένα ιδιαίτερο χρώμα  στη τελετή και στη δεξίωση.

Παρανυφάκια: Είναι πιο χαριτωμένα να είναι μικρά κοριτσάκια, ηλικίας 3-8 ετών. Διασχίζουν το διάδρομο πριν από τη νύφη, ρίχνοντας πέταλα από λουλούδια στο χαλί ή έχοντας στα χεράκια τους μικρές ανθοδέσμες. Εάν μπορούν, μοιράζουν και το ρύζι. Σε περίπτωση που θέλετε να συνοδεύονται τα παρανυφάκια σας, ντύστε και χαριτωμένα μικρά αγοράκια, ως παραγαμπράκια. Τα περισσότερα παρανυφάκια κάθονται με τους γονείς τους  μετά την ολοκλήρωση του «περιπάτου» τους.

Δείτε στις αντίστοιχες κατηγορίες τους άλλους ρόλους….

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.