Αρχική » Οργάνωση γάμου » Ρόλοι & Αρμοδιότητες » Λεξικό για τους συμβαλλόμενους στη τέλεση του μυστηρίου

Λεξικό για τους συμβαλλόμενους στη τέλεση του μυστηρίου

Ποιος μπορεί να φανταστεί ότι ο προγραμματισμός ενός γάμου θα μπορούσε να είναι τόσο απαιτητικός, όσο η οργάνωση μιας σημαντικής παραγωγής του Broadway; Για να σας βοηθήσουμε στην οργάνωση της γαμήλιας τελετής, σας παρουσιάζουμε μια διανομή ρόλων και αρμοδιοτήτων για τη μεγάλη μέρα. (Να θυμόσαστε ότι στους περισσότερους ρόλους μπορεί να αντεπεξέλθει ο καθένας, και εάν θέλετε περισσότεροι από ένας). Σε κάθε υποκατηγορία θα βρείτε το ρόλο των αντίστοιχων προσώπων.

 

Κουμπάρος: Ο ρόλος του κουμπάρου είναι πολύ σημαντικός. Είναι το πρόσωπο το οποίο ενώνει και δεσμεύει το ζευγάρι. Παραδοσιακά, κουμπάρος γινόταν ο νονός του γαμπρού, αλλά σήμερα γίνεται κάποιος κοντινός συγγενής ή ένας αγαπημένος φίλος. Θα πρέπει να βοηθάει, να υποστηρίζει και να συμβουλεύει το γαμπρό σε όλη τη διάρκεια των γαμήλιων προετοιμασιών. Είναι ο συμβουλάτορας του ρουχισμού, ο οργανωτής του bachelor πάρτι, αυτός που υπογράφει τις άδειες γάμου του ζευγαριού, εκείνος που έχει τις βέρες για να τις αλλάξει τρεις φορές, όπως και τα στέφανα, κατά τη διάρκεια του μυστηρίου. Είναι, επίσης, δημοφιλής για τις προπόσεις του υπέρ των νεόνυμφων και τις χορευτικές του ικανότητες.

 

Δείτε στις αντίστοιχες κατηγορίες τους άλλους ρόλους….

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.