Αρχική » Beyond Weddings » Η λύση για τα ψηλά τακούνια

Η λύση για τα ψηλά τακούνια

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός παπουτσιού είναι και το τακούνι του. Το αν το τακούνι είναι λεπτό ή πιο χοντρό, κοντό, μέτριο ή ψηλό, ίσιο ή καμπυλωτό, επηρεάζει το στυλ του παπουτσιού στο σύνολό του. Ειδικά όσες γυναίκες αγαπάμε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, μπορούμε να το αντιληφθούμε αυτό αμέσως  με την πρώτη ματιά. Το στυλ του τακουνιού αποτελεί πολλές φορές και το βασικό κριτήριο για να επιλέξουμε ένα ζευγάρι παπούτσια, ενώ πολύ συχνά δηλώνει και τις επιταγές της εκάστοτε μόδας.

high heels shoes
Ψηλοτάκουνα παπούτσια via pinterest

Όσες συνηθίζουμε να φοράμε παπούτσια με ψηλά τακούνια, το κάνουμε γιατί μας κερδίζει το στυλ του τακουνιού και συνεπώς του παπουτσιού. Παίζει δηλαδή πολύ σημαντικό ρόλο. Αντιμετωπίζουμε όμως και συγκεκριμένα πρακτικά προβλήματα ακόμη και στην καθημερινότητά μας, ειδικά αν τα φοράμε διαρκώς κι όχι μόνο σε κάποια επίσημη έξοδο. Μερικά από αυτά είναι ότι πρέπει να προσέχουμε όταν περπατάμε πάνω σε κάποια σχάρα (σκεφτείτε τις σχάρες εξαερισμού πάνω από τους σταθμούς του μετρό) ή όταν περπατάμε πάνω σε ένα ξύλινο deck, ώστε να μην κολλήσει το τακούνι ανάμεσα στα κενά. Όταν πρέπει να περπατήσουμε πάνω σε γκαζόν, ειδικά αν είμαστε καλεσμένοι σε ένα γάμο με δεξίωση σε κτήμα, τα τακούνια μας είναι πιθανό ακόμη και να καταστραφούν καθώς βουλιάζουν μέσα στο χώμα κι εμείς δυσκολευόμαστε να κινηθούμε άνετα.

Για όλα τα παραπάνω προβλήματα, η Solemates high heeler ανακάλυψε τη λύση, με ένα έξυπνο προϊόν. Ένα μικρό εξάρτημα σε διάφορα μεγέθη που εφαρμόζει στην άκρη του τακουνιού και μεγαλώνει την επιφάνεια που έρχεται σε επαφή με το έδαφος! Έτσι, το περπάτημα στο χαλίκι, στο γκαζόν ή σε δάπεδα με κενά γίνεται ευκολότερο και κυρίως ασφαλέστερο.

Έξυπνο προϊόν για τα ψηλά τακούνια
SoleMates High Heeler via thesolemates

Προσωπικά, δεν έχω αποφασίσει αν μου αρέσει η ιδέα από αισθητικής πλευράς, γιατί αλλοιώνει σε ένα βαθμό την μορφή του παπουτσιού. Βέβαια, μέσα στο γκαζόν δεν φαίνεται καθόλου ότι υπάρχει αυτό το εξάρτημα στο τακούνι. Αλλά οπουδήποτε αλλού είναι φανερή η ύπαρξή του, παρόλο που υπάρχει σε διάφορους χρωματισμούς, καθώς και διαφανές.

Από πρακτικής πλευράς όμως είναι σωτήριο! Τόσο για τη σταθερότητά μας καθώς περπατάμε, όσο και για να σώσουμε τα παπούτσια μας από την καταστροφή!

Εσάς πώς σας φαίνεται μια τέτοια λύση; Θα τα φορούσατε στα τακούνια σας;