Αρχική » Beyond Weddings » Οι επιδείξεις την 1η μέρα της 13ης MB AXDW

Οι επιδείξεις την 1η μέρα της 13ης MB AXDW

Η διεθνής εβδομάδα μόδας της Αθήνας, Mercedes-Benz Athens Xclusive Designers Week (13η MB AXDW), έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής στη Συγγρού από τις 29 Μαρτίου ως την 1η Απριλίου 2013, όπου παρουσιάστηκαν οι προτάσεις Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών για την περίοδο Φθινόπωρο / Χειμώνας 2013-2014

Στις επιδείξεις μόδας που πραγματοποιήθηκαν την 1η ημέρα της διοργάνωσης, παρουσίασαν τις συλλογές τους οι εξής σχεδιαστές:

Η ελληνικής καταγωγής Patricia Field παρουσίασε τη νέα συλλογή της για άνδρες και γυναίκες. Extreme/Rock προτάσεις με την προσωπική πινελιά της διακεκριμένης fashion guru παρουσιάστηκαν στην πασαρέλα της 13ης MB AXDW. Eνα φόρεμα με την ελληνική σημαία ήταν το πιο χαρακτηριστικό outfit που εντυπωσίασε το κοινό, ενώ rap διασκευές ρεμπέτικων Ελληνικών τραγουδιών έδιναν τον παλμό στο show της.

Ο σχεδιαστής Michalis Aslanis, γιορτάζοντας 40 χρόνια δραστηριότητας στη μόδα, παρουσίασε την ομώνυμη συλλογή του για το 2013, η οποία περιλαμβάνει εντυπωσιακά και γέματα χρώματα ρούχα, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα υπέροχα νυφικά που καλύπτουν όλες τις γυναικείες προτιμήσεις.

Μιχάλης Ασλάνης
Η επίδειξη του Μιχάλη Ασλάνη με δημιουργίες για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2013-2014

Η νέα συλλογή των Marks & Spencer για γυναίκες και άνδρες φέρνει μαζί της την εκρηκτική διάθεση για ανανέωση αλλά και την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε! Η δεκαετία του ’60 κάνει και πάλι την εμφάνισή της, ενώ οι κλασσικές γραμμές συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν σε μοναδικές φόρμες. Η παρουσίαση της νέας συλλογής είχε μια νότα καλοκαιριού με τις παστέλ αποχρώσεις να κυριαρχούν και τραγούδια από την πασίγνωστη ταινία της εποχής «Grease».

catwalk AXDW
Οι δημιουργίες που παρουσιάστηκαν στην πασαρέλα την πρώτη μέρα της AXDW

Ο Κύπριος σχεδιαστής Notis Panayiotou, γνωστός για το sexy στοιχείο που επικρατεί στις συλλογές του, παρουσίασε μια συλλογή εμπνευσμένη από τη δεκαετία του ’40. Αυστηρές γραμμές αλλά και εντυπωσιακές τουαλέτες σε πράσινο, κίτρινο, μαύρο ήταν οι προτάσεις του ταλαντούχου σχεδιαστή για τον επόμενο χειμώνα, ενώ συγκίνηση προκάλεσε το video που άνοιξε την επίδειξή του, αφιερωμένο στην Κύπρο και τις δύσκολες οικονομικές εξελίξεις που αντιμετωπίζουν οι συμπατριώτες του.

Δείτε, κάνοντας click εδώ, τις επιδείξεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της 2ης ημέρας της 13ης MB AXDW.