Νέα λαχταριστά προϊόντα της εταιρείας Χατζηγιαννάκη

Η κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη, η εταιρεία που ουσιαστικά έδωσε επώνυμο στα κουφέτα, συνεχίζει να δημιουργεί νέες μοναδικές γεύσεις και προϊόντα που ξεχωρίζουν και ίσως αυτό να είναι και το μυστικό της πολύχρονης επιτυχημένης πορείας της.

Αυτή την περίοδο λανσάρει τρία νέα προϊόντα στην αγορά, που και μόνο που τα βλέπεις δεν μπορείς να τους αντισταθείς.

Πρόκειται για το Βότσαλο “Πάτμος”, που είναι σαμπανί με κόκκινες πιτσιλιές, με πυρήνα κεράσι, επικαλυμμένο με πραγματική σοκολάτα bitter 70% & λεπτή επίστρωση ζάχαρης, σε διάφορα μεγέθη!

βότσαλο Πάτμος από την κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη
Βότσαλο "Πάτμος"

.

Το Βότσαλο “Ίος” είναι lime με κόκκινες πιτσιλιές, με πυρήνα από amarena, επικαλυμμένο με πραγματική σοκολάτα bitter 70% & λεπτή επίστρωση ζάχαρης, σε διάφορα μεγέθη.

βότσαλο Ιος από την κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη
Βότσαλο "Ίος"

.

Και το Βότσαλο “Σκύρος” που είναι γκρι ανοιχτό με καφέ πιτσιλιές, με πυρήνα καρυδόψιχας, επικαλυμμένη με πραγματική σοκολάτα bitter & λεπτή επίστρωση ζάχαρης, σε διάφορα μεγέθη.

βότσαλο Σκύρος από την κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη
Βότσαλο "Σκύρος"

Εγώ πάντως βλέποντάς τα ανυπομονώ να τα δοκιμάσω και τα τρία, απλά δεν έχω αποφασίσει για τη σειρά. Πώς να αποφασίσεις με ποια σειρά θα τα γευτείς, όταν έχεις να επιλέξεις μεταξύ κερασιού, amarena και καρυδιού και μάλιστα επικαλυμμένα με σοκολάτα;  Εσείς ποια θα δοκιμάζατε πρώτα;

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top