Νέες τιμές διαφήμισης στο teleiosgamos.gr

nees times gia ti diafimisi sto teleiosgamos
Επισκεφτείτε τον ανανεωμένο τιμοκατάλογο διαφήμισης

Έχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε μέσα από αυτό το blog, αλλά λείψαμε για καλό σκοπό! Ολοκληρώσαμε μια σειρά από αλλαγές και βελτιώσεις στο teleiosgamos.gr , τακτοποιηθήκαμε στον νέο μας χώρο, (… εντάξει έχουμε κάποιες μικρές εκκρεμότητες ακόμη, αλλά όλα είναι υπό έλεγχο) σχεδιάσαμε μερικές από τις επόμενες κινήσεις μας και αποφασίσαμε για την νέα εμπορική πολιτική που θα τηρήσουμε στο μέλλον με βάση τα νέα δεδομένα της οικονομίας και της αγοράς.

Σήμερα λοιπόν ανακοινώνουμε τις νέες τιμές για τη διαφήμιση στο www.teleiosgamos.gr και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα δώσουν στις επιχειρήσεις την ευκαιρία να διαφημιστούν αποτελεσματικότερα σε μια περίοδο που χρειάζονται την στήριξή μας.

Μειώσαμε τις τιμές μας με την ελπίδα ότι και οι επιχειρήσεις θα μετακυλήσουν αυτή την έκπτωση στους δικούς τους πελάτες σας, δηλαδή σε εσάς, τους αναγνώστες μας.

Γιατί θέλουμε να δούμε και φέτος τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Θέλουμε να διαβάσουμε και φέτος για όμορφους γάμους. Θέλουμε οι καλές επιχειρήσεις που προσπαθούν για το καλύτερο, να τα καταφέρουν.

Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να επισκεφτεί τον τιμοκατάλογο διαφημιστικών υπηρεσιών του teleiosgamos.gr, που όπως πάντα είναι αναρτημένος online και να διαβάσει αναλυτικά για τους τρόπους διαφήμισης και τις αντίστοιχες τιμές!

Και φυσικά, όποιος επαγγελματίας επιθυμεί να έχει πρόσβαση απ’ ευθείας στα στατιστικά επισκεψιμότητας του teleiosgamos.gr , τα οποία μετρώνται μέσω του γνωστού και κοινά αποδεκτού Google Analytics, δεν έχει παρά να μας το ζητήσει, στέλνοντάς μας το gmail του. Εμείς θα δώσουμε πρόσβαση σε αυτό τον λογαριασμό gmail και έτσι θα μπορεί να βλέπει πραγματικά δεδομένα επισκεψιμότητας και να κάνει σωστά τις συγκρίσεις του!

 

Scroll to Top