Αρχική » Beyond Weddings » Νυφικά 2012 Demetrios {+ video}

Νυφικά 2012 Demetrios {+ video}

Νυφικών συνέχεια … και εκείνο που διαπιστώνουμε είναι ότι για το 2012 οι επιλογές σε στυλ είναι πολλές και καλύπτουν κάθε προσωπικότητα και κάθε σωματότυπο. Άλλωστε, όπως υποστηρίζουν πολλοί σχεδιαστές μόδας, το νυφικό δεν έχει μόδα με την έννοια που έχει το ρούχο. Δεν αλλάζει η τάση από την μια σεζόν στην άλλη ή από τη μια χρονιά στην επόμενη. Διαφορές υπάρχουν μεταξύ σχεδίων που δημιουργούνται για μια χειμερινή ή καλοκαιρινή κολεξιόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ένα σχέδιο του περασμένου χειμώνα, δεν μπορεί να φορεθεί και τον φετινό ή ότι δεν μπορεί να επαναλανσαριστεί με κάποιες διαφοροποιήσεις από τον σχεδιαστή.

demetrios nyfika 2012

Στην νέα συλλογή του Demetrios με νυφικά για το 2012 επιβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι ο ελληνικής καταγωγής σχεδιαστής καταφέρνει να κερδίσει το στοίχημα και να καλύψει τις ιδιαιτερότητες και το στυλ κάθε νύφης σε όποιο σημείο του κόσμου και αν βρίσκεται αυτή.

Παρακολουθήστε μέρος της επίδειξης με νυφικά του 2012 που υπογράφει ο Demetrios.

Δείτε μερικά ακόμη από τα νυφικά που ξεχωρίσαμε από την νέα του συλλογή.

wedding dress 2012 demetrios

nyfiko 2012 demetrios

nyfika 2012 demetrios

Περισσότερες φωτογραφίες με νυφικά Demetrios για το 2012 μπορείτε να δείτε στο σχετικό άλμπουμ από το οποίο προέρχονται και οι φωτογραφίες του άρθρου.