Αρχική » Beyond Weddings » Νυφικά 2012 Forever Alberta Ferretti

Νυφικά 2012 Forever Alberta Ferretti

Έχω πει και άλλη φορά ότι μου αρέσουν πολύ τα backstages από φωτογραφήσεις κλπ, γι’ αυτό και κάθε φορά που ετοιμάζουμε ή οργανώνουμε κάτι, εγώ απολαμβάνω να τραβώ τα παραλειπόμενα. Παρακολουθώντας όσα backstage videos βρίσκονται με κάποιο τρόπο στην οθόνη μου, είμαι πλέον πεπεισμένη ότι πολλές φορές το υλικό των backstage είναι πιο ενδιαφέρον ακόμη και από το “κανονικό” video ή την “κανονική” φωτογράφηση.

wedding dresses 2012 bridal collection forever alberta ferretti
Νυφικό Forever 2012 Alberta Ferretti

Το πιο πρόσφατο backstage video που παρακολούθησα είναι από την φωτογράφηση της νέας κολεξιόν νυφικών Alberta Ferretti για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2012

Βλέποντας στη συνέχεια και τις φωτογραφίες στο site Alberta Ferretti κατέληξα στο συμπέρασμα πώς το backstage video είναι μακράν καλύτερο από τις φωτογραφίες και ότι από αυτό μπορώ να έχω καλύτερη εικόνα για τα νυφικά της νέας συλλογής.

Όσο για τα νυφικά, αυτά μου άρεσαν αρκετά. Θεωρώ ότι το όνομα της συλλογής Forever ταιριάζει απόλυτα, γιατί πρόκειται για σχέδια που χαρακτηρίζονται από την απλότητα και την κομψότητα, αποπνέουν ρομαντισμό και δεν έχουν οτιδήποτε extreme, που θα τα καθιστούσε εκτός μόδας κάποια μέρα.