Νυφικό Nicolas στην πρεμιέρα του “Μην το πεις στη Νύφη”

Η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μην το πεις στη Νύφη» είχε πρεμιέρα την περασμένη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου και ήδη από το τρέιλερ, καταλάβαμε ότι σε αυτούς τους τηλεοπτικούς γάμους, ο γαμπρός θα είναι αυτός που θα βιώσει όλο το τρέξιμο και το άγχος των προετοιμασιών! Ίσως να είναι και οι μοναδικοί γαμπροί στον κόσμο (μαζί με εκείνους των αντίστοιχων προγραμμάτων άλλων χωρών) που καταλαβαίνουν από πρώτο χέρι τι τραβάνε οι μέλλουσες νύφες, που συνήθως αναλαμβάνουν το βάρος της οργάνωσης του γάμου.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής είδαμε ότι το νυφικό ήταν από το κατάστημα Nicolas στον Άλιμο.

Νυφικό Nicolas στην πρεμιέρα της εκπομπής Μην το πεις στη Νύφη
Στιγμιότυπο από την πρεμιέρα @ οίκος νυφικών Nicolas

Έτσι ζητήσαμε από την κυρία Ηρώ Κουμαρτζή να μας μιλήσει για το πώς έζησε εκείνη αυτόν τον γάμο τη στιγμή των γυρισμάτων, μιας και όλοι εμείς τον είδαμε μόνο τηλεοπτικά και ύστερα από το μοντάζ. Διαβάστε όσα μας είπε :

«Στην εκπομπή αυτή, όλες τις προετοιμασίες του γάμου, από το Α έως το Ω, τις κάνει ο γαμπρός χωρίς καμία συμμετοχή της νύφης και μάλιστα μόλις σε είκοσι μέρες από τη στιγμή που η παραγωγή θα επιλέξει το ζευγάρι.

Η εμπειρία μας στο λαμπερό χώρο των νυφικών είναι πολυετής, αλλά το να ντύσουμε μία νύφη χωρίς να δει καθόλου το νυφικό της ήταν μια πολύ μεγάλη πρόκληση!

Όταν ο Γιώργος (γαμπρός) ήρθε στο Nicolas ήταν πολύ αγχωμένος γιατί έπρεπε σε πολύ λίγο χρόνο να αποφασίσει μέσα από μια μεγάλη γκάμα νυφικών τι ήταν αυτό που άρεσε και που ταίριαζε στη μνηστή του.

Φανταστείτε λίγο την αγωνία του και τον προβληματισμό του!

Ο γαμπρός διαλέγει με την κυρία Ηρώ Κουμαρτζή νυφικό στον οίκο Nicolas
Ο γαμπρός διαλέγει νυφικό @ οίκο νυφικών Nicolas

Ευτυχώς όμως με την κατάλληλη καθοδήγηση και τις ανάλογες ερωτήσεις από τον οίκο μας καταφέραμε και βρήκαμε ακριβώς το στυλ που ταίριαζε στην Αθηνά (νύφη).

Αυτό που έμενε τώρα ήταν να το δει και να το προβάρει η Αθηνά μόλις δύο μέρες πριν το γάμο και να μας επιβραβεύσει ή να μας αποδοκιμάσει.

Προς μεγάλη ικανοποίηση και ανακούφιση του Γιώργου, αλλά και δικιά μας, η Αθηνά ξετρελάθηκε με το νυφικό. Όταν το φόρεσε ανέδειξε το υπέροχο σώμα της όπως και την έντονη προσωπικότητά της.

Η νύφη φορώντας νυφικό από τον οίκο Nicolas
Η νύφη προβάρει το νυφικό @ οίκο Nicolas

Τα υπόλοιπα βέβαια τα ξέρετε. Όλα κύλισαν αρμονικά και ο γάμος αυτός θα μείνει σε όλους μας αξέχαστος.»

Όσο για την γνώμη της για τους νιόπαντρους του πρώτου επεισοδίου, μας είπε :

«Ο Γιώργος και η Αθηνά είναι υπέροχοι άνθρωποι και ένα ταιριαστό και αγαπημένο ζευγάρι. Δίκαια πιστεύουμε τους επέλεξε το κανάλι ανάμεσα από πολλά ζευγάρια για την πρεμιέρα της εκπομπής. Από εμάς, τον οίκο νυφικών Nicolas και τους συνεργάτες, ευχόμαστε ολόψυχα στο ζευγάρι να ζήσουνε»

Κι εμείς το ίδιο!

Οι φωτογραφίες είναι από screenshots κατά τη διάρκεια της εκπομπής, που μας έστειλε ο οίκος Nicolas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top