Αρχική » Ομορφιά » Υγεία & Ευεξία » Οκτώβριος: Μήνας του καρκίνου του μαστού
Image

Οκτώβριος: Μήνας του καρκίνου του μαστού

Ο Οκτώβριος είναι μήνας αφιερωμένος στον καρκίνο του μαστού. Για το λόγο αυτό, ο Τέλειος Γάμος, ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που ενδιαφέρεται για την γυναίκα, θέλησε να αναφερθεί σε αυτήν την ασθένεια για να αφυπνίσει, αν θέλετε, τις γυναίκες κάθε ηλικίας να δουν πιο σοβαρά τον καρκίνο και να μην φοβούνται να αναφερθούν σε αυτόν.

Πρόληψη….

Σχεδόν κάθε γυναίκα ανησυχεί για τον καρκίνο του μαστού και θα ήθελε να κάνει καθετί για να αποφύγει την πιθανότητα αυτής της ασθένειας. Και αν είσαστε γυναίκα που έχει ήδη νοσήσει με καρκίνο του στήθους, σίγουρα θέλετε να κάνετε τα πάντα για να μην ξαναδείτε και να μην αντιμετωπίσετε ξανά τον καρκίνο.

Είτε έχετε ήδη νοσήσει είτε όχι από την ασθένεια, τι μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε αποτελεσματικά τον κίνδυνό της;

Η γνώση είναι το πρώτο εργαλείο σας, αντί να ζείτε κάτω από τη σκιά που αφήνουν οι μύθοι και παρανοήσεις, ΓΝΩΡΙΣΤΕ το πραγματικό επίπεδο κινδύνου της. Κατόπιν, μπορείτε να εστιάσετε την προσοχή σας “στην ανατροπή” οποιωνδήποτε από τους παράγοντες κινδύνου που έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε και να ενισχύσετε την υπεράσπιση του οργανισμού σας.  

Για το λόγο αυτό, μπορείτε να ενημερωθείτε για:

  • Γενετική και καρκινος του μαστού
    Τα γονίδια του καρκίνου του μαστού, που κληρονομούνται από την οικογένειά σας, μπορούν να έχουν επιπτώσεις σε εσάς για την εμφάνιση της ασθένειας. Μάθετε περισσότερα για την γενετική δοκιμή, τα ασυνήθιστα  γονίδια και την τρέχουσα έρευνα για την γενετική και τον καρκίνο του μαστού.  
  • Δεχτείτε τι δεν μπορεί να αλλάξει
    Μεγαλώνοντας, έχοντας ήδη καρκίνο του μαστού, η γενετική σας και ορισμένοι ασυνήθιστοι τύποι κυττάρων, είναι οι παράγοντες που έχετε αυτές τις επιπτώσεις στον οργανισμό σας. Δεν μπορείτε να αλλάξετε αυτά τα πράγματα! Αλλά μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πώς αυτοί οι παράγοντες αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισής της νόσου.  

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.