Αρχική » Beyond Weddings » Μια τέλεια ιδέα για τον γάμο σας και το video γάμου

Μια τέλεια ιδέα για τον γάμο σας και το video γάμου

Όταν το ζευγάρι είναι εξωστρεφές ή όταν η δουλειά του είναι συνυφασμένη με την έκθεση στην κάμερα ή τις δημόσιες σχέσεις, αλλά ακόμη και όταν απλά έχει διάθεση για να δημιουργήσει κάτι μοναδικό για τον γάμο του, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι απροσδόκητα μοναδικό!

Ο John Spencer Ellis και η Kelli Ellis με τη βοήθεια καλών επαγγελματιών και την αμέριστη συμπαράσταση και συμμετοχή των φίλων και των συγγενών τους, έχουν ένα από τα ωραιότερα video γάμου, το οποίο περιλαμβάνει σκηνές από την πρόταση γάμου, μέχρι την τελετή και είναι όλα τραβηγμένα σε ένα μόνο συνεχές γύρισμα!

one take wedding John & Kelli
John Spencer Ellis & Kelli Ellis on their wedding day - photo from onetakewedding.com

Δείτε το video του one take wedding , προσέξτε τις αλλαγές των σκηνών και μετά θα σας οδηγήσουμε στο site του ζευγαριού για να δείτε πώς γυρίστηκε!

Δεν είναι καταπληκτικό το video αυτού του γάμου;

Δείτε τώρα πώς γυρίστηκε αυτό το βίντεο γάμου, κάνοντας κλικ εδώ. Η οργάνωση και η προετοιμασία φαίνεται να ήταν εξαιρετική, αφού μέσα σε 6 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα παρακολουθούμε την πρόταση γάμου, το bridal shower, το bachelor party, το bachelorette party, το rehearsal dinner και τέλος την τελετή του γάμου, με ένα μόνο συνεχές γύρισμα με απίστευτες αλλαγές σκηνών!

Congratulations to all of them and especially to the couple!