Αρχική » Μόδα » Νυφικό » Πρόβα νυφικού στη Νέα Υόρκη
Νυφικό Ελευθερία Βογιατζή

Πρόβα νυφικού στη Νέα Υόρκη

Με αφορμή μια πρόσφατη συζήτηση που είχα με τη σχεδιάστρια μόδας κυρία Ελευθερία Βογιατζή διαπίστωσα πως τελικά ισχύει ότι το σύμπαν συνωμοτεί για να σου συμβεί αυτό που θέλεις πολύ! Κι επειδή η Ευγενία ήθελε πολύ να φορέσει μια δημιουργία της κυρίας Βογιατζή στον γάμο της, η ταλαντούχα σχεδιάστρια, ταξίδεψε στην Νέα Υόρκη για την 2η πρόβα του νυφικού!

Όσο η κυρία Βογιατζή βρισκόταν στην Νέα Υόρκη δώσαμε τηλεφωνικό ραντεβού για να διευθετήσουμε με εκείνη και τη νύφη τις λεπτομέρειες και να μπορέσουμε να έχουμε φωτογραφικό υλικό από μια πρόβα νυφικού, που έγινε χωρίς να την εμποδίσουν τα χιλιάδες μίλια που μεσολαβούν ανάμεσα στις 2 Ηπείρους. Αν αυτό δεν είναι μια υπέροχη πράξη επαγγελματισμού που πίσω της βρίσκονται ανθρώπινα συναισθήματα, τότε τι είναι;

Η Ευγενία είναι Ελληνίδα που ζει στη Νέα Υόρκη και πρόκειται να παντρευτεί τον αγαπημένο της Andrew αυτό το καλοκαίρι στην Αθήνα. Ετσι, αυτή την περίοδο βρίσκονται στις γαμήλιες προετοιμασίες, ώστε όλα να είναι τέλεια την ημέρα του γάμου τους, στις 10 Ιουλίου.

Η μέρα και η εκκλησία έχουν μεγάλη σημασία γι’ αυτό το ζευγάρι, διότι παντρεύονται την ημέρα που έχουν επέτειο γάμου οι γονείς του Andrew και μάλιστα στην εκκλησία που έχουν παντρευτεί πριν χρόνια οι γονείς της Ευγενίας. Μια υπέροχη σύμπτωση που θα συνεχίσει να προσφέρει υπέροχες αναμνήσεις στις δύο οικογένειες.

Νυφικό Ελευθερία Βογιατζή Πρόβα στη Νέα Υόρκη με την Ευγενία Νύφη στη Νέα Υόρκη γάμος στην Αθήνα

Η Ευγενία είναι μια γλυκύτατη, εξωστρεφής γυναίκα, αρχιτέκτονας και είναι τρισευτυχισμένη με τον επικείμενο γάμο της με τον Andrew, o οποίος είναι ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης αντιπροσωπείας Vespa στη Νέα Υόρκη. Όπως μου έγραψε μάλιστα, ο Andrew τής λέει αστειευόμενος πως θα φύγουν από την εκκλησία πάνω σε μια vespa, αλλά εκείνος δεν έχει δει ακόμη το νυφικό!

Γεμάτη ενθουσιασμό μου έγραψε για τον γάμο της, για το υπέροχο νυφικό της, που αν και το έψαξε στην Νέα Υόρκη, το βρήκε τελικά στο Κολωνάκι και μου έστειλε φωτογραφίες από την 2η πρόβα που έγινε στο σπίτι της, αφού η πρώτη έγινε στην Αθήνα. Εκείνη πρόβαρε το νυφικό της και η μητέρα της το φόρεμα για τον γάμο, που επίσης επιμελείται η κυρία Ελευθερία Βογιατζή.

Φόρεμα μητέρας νύφης απο τη σχεδιάστρια Ελευθερία Βογιατζή

Δεν θα μεταφράσω μερικά κομμάτια από την περιγραφή της, γιατί θέλω να τα διαβάσετε αυτούσια και να νιώσετε αυτό που θέλει να εκφράσει.

Έτσι λοιπόν, η Ευγενία, για το στυλ της ως νύφη αναφέρει ότι «From the first day I knew what I wanted our wedding to look like… classic and timeless (this helps because of my job). I would hate to look back 20 years later and think GOD! what was I thinking? hahaha».

Όσο για το νυφικό της είναι αποστομωτική με την περιγραφή της «the pictures speak for themselves as the dress is unbelievable!!! Honestly, I couldn’t imagine it any more beautiful… and it isn’t even done!! I went to the best Wedding Boutiques and tried on the biggest designer names from Vera Wang to Oscar de la Renta but none match the quality of Eleftheria’s work. Haute Couture is a lost tradition in New York and I had to go all the way to Kolonaki to find the gem that is Eleftheria’s Atelier.»

Ας δούμε λοιπόν περισσότερες φωτογραφίες από την πρόβα του νυφικού με την εντυπωσιακή ουρά, που για να γίνει προηγήθηκε η πτήση Αθήνα – Νέα Υόρκη!

Πρόβα νυφικού της Ευγενίας με την Ελευθερία Βογιατζή στην Νέα Υόρκη

Νυφικό Ελευθερία Βογιατζή στη Νέα Υόρκη

Πρόβα νυφικού της σχεδιάστριας Ελευθερία Βογιατζή

Ευγενία και Andrew η ώρα η καλή και σας ευχόμαστε κάθε μέρα να είστε και πιο ερωτευμένοι!

Για το www.teleiosgamos.gr
Βιβή Κωτούλα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.