Υγεία & Ευεξία

Σοκολάτα και τέλεια σιλουέτα πάνε μαζί!

fitness_bars1
Tα δημητριακά της NESTLE® σας χαρίζουν στιγμές απόλαυσης με 2 νέες υπέροχες γεύσεις FITNESS® bars με σοκολάτα γάλακτος και σοκολάτα γάλακτος με γεύση φουντούκι. Η απόλαυση και το FITNESS® τέλεια εναρμονισμένα, σας προκαλούν να ενδώσετε άφοβα και χωρίς τύψεις στον νέο, υγιεινό και σοκολατένιο πειρασμό.

Πλέον δε χρειάζεται να θεωρείτε τη σοκολάτα σαν κάτι απαγορευμένο καθώς τα δημητριακά της NESTLE® την εντάσσουν στη ζωή σας στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής! Αντικαταστήστε τα παχυντικά σνακ με ένα από τα νέα FITNESS® bars με τη μοναδική σοκολατένια γεύση και βελτιώστε τη σιλουέτα σας προσφέροντας παράλληλα στον οργανισμό σας τα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν τα δημητριακά ολικής άλεσης. Ακολουθήστε τους 3 χρυσούς κανόνες της διατροφής: ισορροπία, ποικιλία και μέτρο, απολαμβάνοντας χωρίς τύψεις τα FITNESS® bars της NESTLE®.
fitness_bars2

Τα FITNESS® bars της NESTLE®, πλούσια σε φυτικές ίνες, προσφέρουν την καλύτερη επιλογή για ένα υγιεινό σνακ, χαμηλό σε λιπαρά και θερμίδες και τόσο απολαυστικό όσο μια σοκολάτα. Το καλοκαίρι έφτασε και τα FITNESS® σας βοηθούν να το υποδεχτείτε με ανανεωμένη σιλουέτα, στυλ και διάθεση.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.