Αρχική » Οργάνωση γάμου » Ρόλοι & Αρμοδιότητες » SOS…Ευτραφή παρανυφάκια
Image

SOS…Ευτραφή παρανυφάκια

Με την ανακοίνωση ενός γάμου πολλές μητέρες ‘βρίσκουν’ την ευκαιρία να ζητήσουν ‘ευγενικά’ από τις υποψήφιες νύφες, εάν θα ήθελαν το μικρό κοριτσάκι ή αγοράκι τους για παρανυφάκι.

Αυτές φυσικά ή από ντροπή ή από την σχέση που μπορεί να υπάρχει μεταξύ τους μπορεί και να μην αρνηθούν, ακόμα και εάν το υποψήφιο παρανυφάκι είναι 12 ετών παχουλό και ψηλό, που δίπλα στην νύφη μοιάζει με την μικρότερη αδερφή της.


Πρέπει αγαπητές μας νύφες να είστε πολύ προσεκτικές με τα παιδάκια που θα επιλέξετε για να βρίσκονται δίπλα σας, την μεγάλη ημέρα σας.

Σημαντικό ρόλο στην επιλογή σας έχει ο ρόλος για τον οποίο θα τα τοποθετήσετε. Επιθυμείτε να έχετε παιδάκια που να έχουν ενεργό ρόλο στον γάμο ή απλά επιθυμείτε να έχετε χαρούμενες παρουσίες γύρω σας.


Επίσης ένας σημαντικός λόγος που θα πρέπει να είστε προβληματισμένη είναι, το γεγονός της ανάπτυξης αυτών των παιδιών, σε σχέση με την δική σας ανατομία.

Δεν πρέπει να τοποθετήσετε παιδιά που σας ξεπερνούν σε ύψος, αλλά και σε σωματική διάπλαση. Εάν δεν αποφύγετε κάτι τέτοιο, το πιθανότερο είναι εσείς να χαθείτε και να χάσετε κάτι από την λάμψη σας.


Τα παιδία που είναι έως 12-13 χρονών μπορεί και να μην έχουν αναπτύξει πλήρη διάπλαση του σώματος τους και κατά συνέπεια η εμφάνιση τους είναι περισσότερο ασύμμετρη. Επιπλέον εάν το σωματικό τους βάρος είναι πάνω από το κανονικό, μπορεί να μην έχουν ‘σχηματίσει’ γραμμές και δίπλα σας να παρουσιαστεί ώς ένα γιγάντιο λευκό παιδί.

Όσο περίεργο ή αστείο και να σας φαίνεται είναι μια πραγματικότητα!


Προσέξτε λοιπόν την επιλογή σας. Είναι καλύτερα να βρείτε μια δικαιολογία που να αποτρέψει την συμμετοχή τους στον γάμο σας.

Επίσης θα αντιμετωπίσετε και μικρά προβληματάκια στους οίκους νυφικών. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν συγκεκριμένα νούμερα, που καλύπτουν την μεγαλύτερη μάζα των παρανύμφων.


Σε περίπτωση που θα χρειαστείτε να κάνετε μια επιπλέον παραγγελία, θα πρέπει να έχετε υπ’ όψιν σας ότι θα επιβαρυνθείτε με ένα επιπλέον κόστος.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.