X

Το νυφικό σου: Σπάζοντας τους κανόνες

Είστε πάντα μια επαναστάτρια και επιθυμείτε να είστε διαφορετικές. Τώρα, λοιπόν, που παντρεύεστε, θέλετε το νυφικό σας να αντικατοπτρίζει τη μοναδική αίσθηση του ύφους σας. Έχετε ονειρευτεί να φορέσετε ένα νυφικό ξεχωριστό, όπως για παράδειγμα ένα μίνι νυφικό με ψηλές μπότες. Ή ακόμα και ένα κατακόκκινο μπούστο. Ή τέλος μία εκθαμβωτική κοντή τουαλέτα με ένα πολύ μακρύ, αραχνοΰφαντο πέπλο. Με άλλα λόγια, έχετε ονειρευτεί να φορέσετε ένα νυφικό πέρα από τα συνηθισμένα.

Οι καλές ειδήσεις είναι ότι υπάρχουν επιλογές για νυφικά που καλύπτουν όλες τις ιδιαίτερες επιθυμίες που μπορεί να έχουν οι νύφες. Έτσι σίγουρα κάθε νύφη έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει αυτό που πραγματικά επιθυμεί.

Οι κακές ειδήσεις; Οι γονείς σας, συγγενείς και άλλα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί να αδυνατούν να κατανοήσουν την απόφασή σας να αγνοήσετε την παράδοση και να σπάσετε τους κανόνες. Αν θέλετε πραγματικά να ακολουθήσετε το δικό σας δρόμο, σκεφτείτε τα ακόλουθα στοιχεία και κινηθείτε με προσεκτικά βήματα. Θέλετε να πετύχετε τον σκοπό σας χωρίς να ξεσηκώσετε τα πλήθη.

Πώς θα σπάσετε τους κανόνες στην επιλογή νυφικού

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να συζητήσετε με τον ιερέα της εκκλησίας που θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο. Καλό είναι να ξέρετε αν έχει κάποιους κανόνες ή συγκεκριμένες απαγορεύσεις σχετικά με την ενδυμασία της νύφης. Δεν θέλετε να βρεθείτε προ εκπλήξεως και μη ξεχνάτε ότι εκεί δεν έχετε εσείς το πάνω χέρι. Υπάρχουν ιερείς που επιπλήττουν δημόσια τη νύφη όταν το ντεκολτέ της είναι βαθύ. Αν περιμένετε μέχρι τη μέρα του γάμου για να αποκαλυφθούν τα σχέδιά σας, μην εκπλαγείτε αν ο παπάς αρνείται να αρχίσει τη τελετή μέχρι να ρίξετε μια εσάρπα στους ώμους σας.

Ένα άλλο πράγμα που θα πρέπει να σκεφτείτε είναι η ώρα, η τοποθεσία και η επισημότητα του γάμου σας. Ταιριάζουν διαφορετικά στυλ νυφικού φορέματος σε κάθε περίπτωση. Μια μεσημεριανή τελετή έχει τεράστια διαφορά από μια τελετή που γίνεται βράδυ.

Μόλις αποφασίσετε να φορέσετε ένα νυφικό τελείως διαφορετικό από τα τετριμμένα, αλλά κατάλληλο για το ύφος του γάμου, καλό είναι να μάθετε τη γνώμη των δικών σας ανθρώπων. Αν θέλουν πραγματικά να είστε ευτυχισμένες, θα υποστηρίξουν την απόφασή σας. Και τότε εσείς θα αφήσετε ένα τεράστιο αναστεναγμό ανακούφισης. Όμως, μη ξεχνάτε πως το απρόσμενο νυφικό σας δεν πρέπει να τραβήξει όλη τη προσοχή και κλέψει τη λάμψη της βραδιάς από εσάς, τη νύφη!

Το χρώμα στα νυφικά

Μιλώντας για χρώμα, οι πασαρέλες των τελευταίων χρόνων είναι γεμάτες με νυφικά σε διάφορα χρώματα – από τολμηρά μπλε και girly ροζ, μέχρι ζωηρά πράσινα, εντυπωσιακά χρυσά, ακόμα και φλογερά κόκκινα.

Αν βρίσκετε δύσκολο να πείσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα  – το γαμπρό ή τη μητέρα σας – ότι το χρώμα είναι απολύτως κατάλληλο, υπάρχει η μέση λύση. Μπορείτε να φορέσετε ένα παραδοσιακό, λευκό νυφικό για τη τελετή και μία εκκεντρική τουαλέτα για τη δεξίωση. Ακόμα, μπορείτε να φορέσετε ένα λευκό ή ιβουάρ νυφικό με πινελιές ενός έντονου χρώματος!

Υπάρχουν, επίσης, νυφικά που συνδυάζουν δύο σχέδια σε ένα. Αυτά αποτελούν μια πρακτική λύση και είναι ιδανικά για να κάνετε δύο εμφανίσεις.

Για παράδειγμα, θα βρείτε νυφικά – μίνι με μακριές , πρόσθετες ουρές που μαζεύονται εσωτερικά ή αφαιρούνται μετά το μυστήριο κατά τη διάρκεια της δεξίωσης. Αλλά και νυφικά σε δύο κομμάτια, που έχετε τη δυνατότητα να τροποποιήσετε τη φούστα για τη δεξίωση. Υπάρχουν νυφικά με επιπλέον φούστα πάνω από το φόρεμα, που μετά το γάμο αφαιρείται η φούστα και η νύφη μένει με το “δεύτερο” νυφικό (το οποίο ονομάζεται 2 σε 1 νυφικό). Έτσι, εσείς θα έχετε φορέσει δύο νυφικά , αντί για ένα!

Διώξτε το άγχος και μην ανησυχείτε, γιατί η αγορά είναι πολύ μεγάλη και υπάρχουν λύσεις για όλα τα γούστα και προτιμήσεις, όσο επαναστατικές κι αν είναι!

Categories: Νυφικό
Related Post