Αρχική » Beyond Weddings » Το Ζάππειο έγινε ροζ για καλό σκοπό !

Το Ζάππειο έγινε ροζ για καλό σκοπό !

Το Ζάππειο έγινε ροζ για την εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού
Το Ζάππειο ροζ για καλό σκοπό

Η εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού της Estee Lauder Co θα θέσει νέο ρεκόρ Guinness κάτω από τον τίτλο ” Τα περισσότερα κτίρια που έχουν φωταγωγηθεί μέσα σε ένα 24ωρο για ένα σκοπό ” ή στον πρωτότυπο τίτλο ” Most landmarks illuminated for a cause in 24 hours “.

Το Ζάππειο είναι ένα από τα 40 κτίρια παγκοσμίου φήμης που φωταγωγούνται με ροζ χρώμα, μέσα σε ένα 24ωρο από την Estee Lauder.

Μεταξύ της Πέμπτης 30 Σεπτεμβρίου και της Παρασκευής 1ης Οκτωβρίου η Ελλάδα συμμετείχε στην προσπάθεια για ένα νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness, καθώς το Ζάππειο Μέγαρο φωταγωγήθηκε με ροζ χρώμα  στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Οι φωταγωγήσεις ξεκίνησαν στην Αυστραλία την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου , συνεχίστηκαν σε όλο τον κόσμο για να κορυφωθούν την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου το βράδυ στην Νέα Υόρκη με την φωταγώγηση του Empire State Building από την Evelyn Lauder και την Elizabeth Hurley, εκπρόσωπο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Με την ενέργεια αυτή η Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού θα προσπαθήσει να ενταχθεί στο βιβλίο Guinness με ένα νέο ρεκόρ κάτω από τον τίτλο : “Most Landmarks Illuminated for a Cause in 24 Hours.”

Για να επιτευχθεί το νέο αυτό Παγκόσμιο Ρεκόρ, τουλάχιστον 24 προ-εγκεκριμένα κτίρια από το Guinness πρέπει να ”ανάψουν” ροζ για 10 λεπτά μέσα σε ένα χρονικό πλαίσιο 24 ωρών.

Το Ζάππειο έγινε ροζ for a cause
Το Ζάππειο φωτισμένο με ροζ προβολείς συμμετέχει για το νέο ρεκόρ Γκίνες

Η Πρωτοβουλία Φωταγώγησης Κτιρίων-Μνημείων ανά τον κόσμο ξεκίνησε το 2000 από την Estee Lauder Co. με σκοπό να αφυπνίσει όλες τις γυναίκες για την σημαντικότητα της πρόληψης για την συγκεκριμένη νόσο. Από τότε έχουν φωταγωγηθεί επάνω από 200 κτίρια-ορόσημα και μνημεία παγκοσμίου σημασίας μεταφέροντας παγκοσμίως το αισιόδοξο μήνυμα ότι η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ.

Photos : Studio Panoulis

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.